GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SEXY SPORT

FOTO Îndrăgostite de apă » Trei românce sexy: practică natația, dar pot candida oricând în concursuri de frumusețe

Ștefania a fost protagonista unei ședințe foto extrem de sexy chiar în sala de natație // Foto Facebook +3   FOTO
Ștefania a fost protagonista unei ședințe foto extrem de sexy chiar în sala de natație // Foto Facebook

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 09:48

Ștefania, Cristina și Bianca practică natația, dar în orice moment ar putea câștiga concursuri de frumusețe.

Ștefania Dospin împlinește 18 ani pe 15 septembrie şi este una dintre cele mai frumoase înotătoare din România. Cu multiple titluri de campioană națională la competiții interne și internaționale, Ștefania are planuri mari în carieră.

A intrat în bazin cu gândul să ajungă să bifeze o medalie la Jocurile Olimpice, iar rezultatele cu care se mândrește îi dau speranțe că într-o zi se va întâmpla asta.

Atunci când nu se află în bazinul de concurs și nu are antrenamente, Ștefania are o pasiune: îi place să pozeze provocator. Fotografiile pe care le postează pe Facebook și Instagram adună sute de likeuri și mesaje din partea fanilor virtuali.

O altă apariție hot în bazin este Cristina Nicolae, care ar face senzație pe podiumul de modă sau la un concurs de frumusețe! Tânăra de 21 de ani a decis să plece din România pentru a studia la Universitatea Loughborough din Marea Britanie, dar n-a abandonat concursurile de natație.

"Dacă nu aș fi făcut înot, cu siguranță făceam modeling!", recunoștea Cristina, legitimată în acest moment la Clubul Sportiv Steaua. După ce termină studiile e posibil să se stabilească în Regat, dar să reprezinte România la competițiile internaționale.

Aceleași pasiuni ca și colegele ei le are și Bianca Ivacson. Înotătoare la Clubul Municipal Bacău și studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport, superba sportivă de 23 de ani e pasionată de natație și călătorii.

În această vară, Bianca a mers alături de mai multe prietene în Emiratele Arabe Unite, iar fotografiile realizate au adunat sute de comentarii de la prietenii de pe rețelele de socializare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1110644735664473
Teodor Arapasu  •  10 Septembrie 2017, 15:11

Sa se hotarasca ce vrea sa fie : fata de la pagina 5 sau o fata ce e recunoscuta pentru performanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează