GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ITALIA

FOTO Iubita golgeterului Serie A, Higuain, face senzație » Sărutul de după meciul cu Chievo i-a dat de gol

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 12:05

Gonzalo Higuain este un jucător fundamental pentru Napoli în acest sezon, reușind să înscrie de 26 de ori în 28 de partide.

Atacantul de 28 de ani a sărbătorit cel mai recent gol, aseară cu Chievo, 3-1, alături de iubita sa, la final, cu un sărut pe tunelul de ieșire de la vestiare, care a confirmat relația dintre ei.

"Iubita sa, Lara Wechsler, o argentiniancă de 25 e ani pe care a cunoscut-o la Buenos Aires, cu câțiva ani în urmă, când era studentă, dar abia de curând au hotărât să aibă o relație.

Provine dintr-o familie normală, este o femeie obișnuită, nu face parte din lumea celebrităților, iar exact asta apreciază Higuain", scrie presa italiană.

Mai multe imagini cu Lara în galeria foto!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează