GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMEMORARE

FOTO Lorena Balaci, dezvăluiri la un an de la decesul lui Ilie Balaci: „E prima dată în ultimul an când văd un video cu el” » Mesaj pentru CS U și FC U: „Voi nu sunteți Craiova Maxima!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 12:31

La un an fără o zi de la decesul lui Ilie Balaci, Lorena, fiica fostului mare fotbalist, a vorbit despre acesta, mărturisind că de atunci și până azi nu a mai urmărit nicio înregistrare cu el.

„La poze cu tata m-am uitat după trei luni de la moartea lui. La video nu m-am uitat. Acum e prima dată când o fac. Sora mea se uită. Spune că așa îi trece dorul. Eu nu pot, îmi e foarte greu să-l aud vorbind”, a declarat Lorena Balaci la TV Digi Sport, după ce a urmărit în direct mai multe interviuri date în trecut de „Minune Blondă”.

+10 FOTO

„Nu m-ar deranja ca un stadion să se numească «Ilie Balaci»”

Lorena Balaci a vorbit despre posibilitatea ca un stadion din România să fie numit „Ilie Balaci”. 

„Stai să vedem dacă se face stadionul. Există în Craiova Bulevardul Ilie Balaci, iar stadionul e la numărul 8. Nu m-ar deranja ca o arenă să-i poarte numele. Nu contează dacă e la Craiova, la Târgu Jiu, Arad, Lugoj sau Sebeș. Dacă ar veni cineva să mă întrebe dacă se poate, nu m-ar deranja. Ilie Balaci nu aparține doar Craiovei, aparține României”, a adăugat Lorena. 

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, și-a propus ca stadionul pe care-l face în Craiova să se numească „Ilie Balaci Arena” (Detalii AICI).

Lorena Balaci: „Nu sunteți Craiova Maxima!”

Fiica lui Balaci a avut și un mesaj pentru CS Universitatea Craiova, echipa din Liga 1, și pentru FC U Craiova, clubul din Liga 3, care se luptă pentru palmaresul și marca Științei.

„Apropo de Craiova, mi-a scris un domn și m-am gândit mult la asta. M-a rugat să spun că cele două echipe nu trebuie să mai susțină că sunt Craiova Maxima. Nu le aparține lor. Craiova Maxima e a celor care au creat-o, de la jucători până la conducători. E a moștenitorilor lor și a suporterilor.  

Sunt două tabere care își atribuie numele de Craiova Maxima. Dar nu e a lor. E a celor care au creat-o. Orașul ăsta așa frumos merită să fie un singur spirit”, a mai spus Lorena. 

„Am fost la meciurile echipei din Liga 1 pentru că am fost invitată. M-a chemat ba domnul Rotaru, ba Gică Craioveanu. La echipa din Liga 3 nu m-am dus, pentru că nu am fost invitată. Putea să mă sune cineva de acolo, patronul sau președintele. Nu trebuie să-mi trimită vreo scrisoare oficială sau ceva de genul acesta”
Lorena Balaci 

Vezi și:

VIDEO + FOTO Ilie Balaci, comemorat, azi, la un an de la moarte » Oltenii l-au desenat în centrul Craiovei, folosind ca model o imagine din arhiva GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  20 Octombrie 2019, 15:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  20 Octombrie 2019, 14:58

Universitatea Craiova este în liga 1 restul e can can:)))

univ_craiova1
univ_craiova1  •  20 Octombrie 2019, 14:47
Postat de blatistu49 pe 20 Octombrie 2019, 14:16

Clona CSU e maxima inventat de .....

Boovene nu ai auzit ca nici voi nu sunteți Craiova maxima:)))) sau nu știi sa citești?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează