GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

„Hala Madrid!” » Poza necenzurată postată de fosta lui Alexis Sanchez, după victoria lui Real Madrid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 11:14

Un fotomodel sud-american a postat pe Instagram o imagine de senzație pentru a sărbători victoria lui Real Madrid cu Manchester City.

Îmbrăcată doar într-o eșarfă, frumoasa din Paraguay, Mirtha Sosa, a făcut impresie pe rețeaua de socializare. Vezi imaginea în galeria foto!

 

mirtha sosa 8 +28 FOTO

Alexis Sanchez m-a trădat, umbla cu mai multe femei”

Mirtha Sosa susține că a avut o relație cu Alexis Sanchez, însă totul s-a terminat dezasturos pentru ea. Fotomodelul din Paraguay a povestit cum a decurs povestea ei de dragoste cu jucătorul lui United.

Chilianul i-a cerut numărul de telefon și așa au ajuns să se cunoască și să vorbească foarte mult împreună. Mirtha s-a îndrăgostit de el, iar la început fotbalistul chiar a ajutat-o mult să treacă peste niște probleme majore.

„În acea perioadă, înainte să-l cunosc pe el, voiam să mă sinucid. Alexis m-a ajutat mult. M-a sprijinit psihic, de aceea îi sunt recunoscătoare”, a spus fotomodelul.

Relația, însă, s-a stricat rapid. „Am aflat că vorbea cu mai multe femei în același timp. Mi-am dat seama că era un prefăcut. A început să mă sune foarte des. Dorea să știe tot ce fac, să mă controleze. Mi-a făcut viața un calvar, ajunsesem să trăiesc doar pentru el. M-am îndrăgostit de Alexis, dar el m-a făcut să sufăr foarte mult”, a declarat Mirtha, fană înfocată a echipei Real Madrid.

Ea trăiește acum în Spania și a pozat în numeroase reviste pentru adulți, inclusiv în Playboy.

mirtha sosa 7 +28 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  07 Mai 2022, 16:27

Hală de lapte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează