GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Motivația de acasă! În formă proastă la echipă, un fotbalist are motive de bucurie în dormitor

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2016 19:25

Jeremy Menez nu traversează o perioadă prea bună la AC Milan, însă noua lui iubită, Francesca Cecati, are grijă să îi mențină un moral pozitiv.

Atacantul a trecut recent și printr-o despărțire dureroasă de Emilie Nef Naf, iar Francesca a apărut la timp. Noul cuplu a început deja să se afișeze împreună și par fericiți unul alături de altul.

”Ne-am despărțit pentru că nu mai era deloc iubire între noi. Am rămas totuși la Milano pentru ca copii noștri să rămână alături de el. Acum locuiește altundeva, are o altă prietenă”, declarea Emilie în urmă cu câteva zile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close