GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BRAZILIA

FOTO Noi detalii incredibile despre relația lui Hulk cu nepoata soției sale » Ce făcea Camila când fotbalistul a pus ochii pe ea + Ar fi rămas deja însărcinată!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 19:21

Hulk, 33 de ani, jucător în China, la Shanghai SIPG, a uimit pe toată lumea când s-a aflat că are o relație cu nepoata soției sale, Camila Angelo.

Apar noi detalii despre această aventură a fotbalistului brazilian, care scot la iveală faptul că frumoasa blondă o ajuta pe mătușa ei, Iran, să-și planifice nunta cu Hulk atunci când acesta a decis să nu mai continue cu ceremonia planificată.

Iran, cea care îi era alături lui Hulk de 12 ani și cu care are 3 copii, urma să devină în sfârșit soția lui în decembrie 2019.

+22 FOTO

Nunta era planificată de Iran alături de rudele sale apropiate, inclusiv de Camila, nepoata ei preferată.

Hulk a remarcat-o pe Camila, a decis să pună punct relației cu Iran și să înceapă o aventură cu ea!

Presa din Brazilia i-a surprins pe cei doi la plajă de Revelion și a scris că blonda ar fi deja însărcinată cu fotbalistul, judecând după burtica de gravidă cu care s-ar fi afișat.

FOTO Noi detalii incredibile despre relația lui Hulk cu nepoata soției sale » Ce făcea Camila când fotbalistul a pus ochii pe ea + Ar fi rămas deja însărcinată!

FOTO: instagram.com/subcelebrities

GALERIE FOTO Hulk, despăgubiri URIAȘE pentru fosta soție, după ce s-a aflat de relația cu nepoata!

Brazilianul Hulk și-a părăsit soția și s-a cuplat cu nepoata! „Iartă-mă, mătușă, dar cu inima nu te pui”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  04 Ianuarie 2020, 10:45

Normal ca ramine gravida ! Face un prunc si se asigura de milioanele fraierului ala !

bulletproof
bulletproof  •  04 Ianuarie 2020, 09:25

Cred că la fel aș fi făcut și eu !

bisisica5
bisisica5  •  04 Ianuarie 2020, 07:53
Postat de joze_maurinio pe 03 Ianuarie 2020, 20:12

Cred ca am pierdut un episod din aces mega-serial pe baza sportiva in presa de sport! Deci, era nevasta sau nu era nevasta, ca nu mai inteleg!??? Si nepoata e gravida sau doar e grasa!??? OF! Asteptam noi episoade despre acest serial intrigant! Dar Gigi Becali, zis George, ce zice despre asta? Chiar e nevoie de opinia lui ca nu se poate altfel!

Becali e cu verisoara casatorit asa ca nu e mare scofala

Vezi toate comentariile (6)
Comentează