GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

VIDEO+FOTO Spectaculos! Pe asta n-o mai făcuse: Usain Bolt s-a întrecut cu doi astronauți la gravitație zero

Foto via chinadaily.com.cn +3   FOTO
Foto via chinadaily.com.cn

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 10:33

Usain Bolt (32 de ani) a primit o provocare inedită: fostul atlet a fost invitat la bordul unui avion modificat special, în care gravitația e zero. Airbus-ul a zburat deasupra orașului Reims, din Franța.

Cel mai spectaculos moment a ieșit când Bolt s-a luat la întrecere cu doi astronauți. Chiar dacă gravitația zero i-a produs dezechilibre pe "pistă", legenda jamaicană s-a impus lejer, demonstrând că e "Fulger" și în spațiu. 

Campionul olimpic a trecut prin această experiență alături de astronautul Jean-Francois Clervoy, și de CEO Novespace Octave de Gaulle, cel care a creat sticla de șampanie "Mumm Grand Cordon Stellar".

După retragerea din atletism, Bolt experimentează în prezent viața de fotbalist profesionist la echipa australiană Central Coast Mariners.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează