GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONCERT

FOTO & VIDEO De la Moscova la București » Maluma a uitat că a fost jefuit în Rusia și a făcut un show incendiar la Romexpo!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 12:00

Cântăreţul de origine columbiană Maluma a concertat sâmbătă seară la Bucureşti, în prima zi a festivalului de muzică latino El Carrusel, care are loc la Romexpo în acest week-end. Peste 20.000 de spectatori au "explodat" la apariția columbianului pe scenă și au dansat în ploaie pe cele mai cunoscute hituri ale acestuia.

A fost show grandios la Romexpo! După ce-a participat la mai multe meciuri de la Campionatul Mondial din Rusia, acolo unde a fost prădat de 780.000 de dolari (DETALII AICI), dar și unde s-a întâlnit cu Maradona (DETALII AICI), cel mai în vogă artist latino din lume a ajuns la București! Maluma a făcut spectacol la primul concert pe care l-a susținut în România.

Show-ul de două ore a început la ora 21:00. Maluma a apărut îmbrăcat la patru ace, într-un costum verde, iar piesa de deschidere a showului a fost "23", care are  aproape 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. A fost un spectacol grandios, cu efecte pirothenice și, chiar dacă a plouat torențial, nimeni n-a plecat acasă. Peste 20.000 de fani au dansat pe "Felices los 4", "Marinero", " Cuatro Babys" sau "Carnaval".

"Mulțumesc, România. Mulțumesc, București. Să știți că toți sunteți în inima mea! Mulțumesc! Să facem gălăgie! Mulțumesc din suflet, București", și-a încheiat columbianul show-ul într-un spectacol pirotehnic special, cu explozii de artificii, papelitos, tunuri foc și fum.

 

Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, iar lui i-a urmat lansarea albumului de debut, "Magia". Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria "Best Latin America Central Act", şi în cadrul Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

Festivalului de muzică latino El Carrusel e organizat la București de D&D East Entertainment.

Recent, Maluma - pe numele său real Luis Londoño Arias - a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câştigat premiul la categoria artistul anului. Are la activ două colaborări cu Shakira - pentru piesa "Chantaje" şi "Trap", care au aproape 100 de milioane de afișări pe Youtube, fiecare.

Cristina Neagu a fost în centrul atenției

De la concertul lui Maluma de la Romexpo nu au lipsit nici sportivii, în centrul atenției fiind cea mai bună jucătoare de handbal din lume, Cristina Neagu. Alături de mai multe prietene, dar și de colege din echipă, de la CSM București, Cristina a ajuns cu două ore înainte de apariția pe scenă a artistului columbian. Iar momentul a fost imortalizat și urcat pe rețelele de socializare, acolo unde a primit mii de likeuri și comentarii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează