GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATAC

FOTO Walter Zenga, un nou atac dur la adresa Ralucăi, în plin divorț: „Vreau să găsesc acea dragoste sinceră, care să nu trădeze”

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 21:25 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 21:32

Walter și Raluca Zenga sunt în plin divorț după o relație de 17 ani, din care 14 ani și i-au petrecut căsătoriți. Despărțirea lor e una foarte tensionată, tehnicianul italian lansând noi atacuri la adresa fostei lui iubiri.

Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a spus Zenga pentru pro.tv.

Pe urmă, fostul antrenor de la Național și FCSB a lansat câteva atacuri la adresa Ralucăi. El a spus că e dispus să mai acorde o șansă iubirii și că vrea să întâlnească „acea dragoste sinceră, care să nu trădeze”.

Walter și Raluca sunt despărțiți de peste un an, însă cei doi au încercat să țină ascuns asta de public, până în urmă cu o lună când antrenorul a izbucnit pe contul său de Instagram, reproșându-i Ralucăi că nu o mai recunoaște.

Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
Raluca Zenga, foto: Instagram @ralucazenga.travels
+26 FOTO

Citește și alte știri despre despărțirea lui Walter Zenga de Raluca:

FOTO Walter Zenga a confirmat în premieră divorțul de Raluca: „Am depus deja actele. Nu o mai recunosc deloc!”

Asta e „libertatea” care a dus la ruptura dintre Raluca și Walter Zenga?! Ce poze a „scăpat” pe net soția antrenorului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
andy_2008
andy_2008  •  30 Noiembrie 2020, 21:28

Daca iti cauti dragostea prin cluburi, printre fetele din oras.....asa patesti .

1566178743642986
Vlad Hartea  •  28 Noiembrie 2020, 11:59

Este reteta cea mai simpla a oricarei pitipoance !! Ar fi auzit cineva despre aceasta domnita daca nu s-ar fi casatorit cu Zenga ?? Acum are un nume cunoscut, traieste bine in Dubai in casa lui Zenga si pe banii acestuia, avand un vedere ca au copii, si vrea libertate si noi experiente !! Ca orice romanca s-a orientat !!

1663755793951448
Costi Costinel  •  27 Noiembrie 2020, 23:05

...apoi bre valtere .... poate doar sticla ...la 70 de ani !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează