GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO A luat mințile bărbaților! Roberta Anghel este una dintre cele mai sexy antrenoare de fitness din București

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 10:28

Roberta întoarce toate privirile atunci când dansează în cluburile de fițe din Capitală, dar puțină lume știe că a fost arbitru de fotbal și a făcut atletism

Roberta este una dintre cele mai sexy apariții din sala de fitness! Frumoasa șatenă a fost arbitru de fotbal, dar a renunțat și s-a îndreptat către fitness. Roberta nu concepe să rateze o zi de mers la sală și vrea să îi ajute și pe alții să fie într-o formă bună, fiind și antrenoare. Pe lângă fitness este pasionată și de dans, fiind dansatoare în cele mai tari cluburi din București. Mai mult, în adolescență, Roberta a fost atletă, proba favorită fiind săritura în înălțime.

+34 FOTO

"Am făcut sport de mică și pot spune că este parte din mine. E un virus infiltrat adânc în ADN-ul meu! Merg la sală cam de patru, cinci ori pe săptămână, în funcție de timpul pe care-l am. În facultate am făcut toate sporturile, dar dacă ar fi să aleg, îmi place înotul și dansul. Îmi place să înot!  Ah, când vine vorba de sporturi sunt prezentă cam peste tot. Mi-e dor și să arbitrez un meci de fotbal. M-am lăsat de atletismul de performanță din cauza unei accidentări destul de urâte la gleznă. M-am chinuit destul de mult în ultimii mei patru ani de sport", spune Roberta.

Beckham și Ronaldo sunt jucătorii preferați ai superbei antrenoare și recunoaște că are mereu grijă de silueta ei. "Încerc să am o alimentatie echilibrată. Nu am ținut niciodată dietă și nici nu recomand. Nu mă abțin când vine vorba de mâncare sau alte lucruri în viață, trăim o singura dată! Dar asta nu înseamnă că fac din asta un obicei, echilibrul e cheia. Deși, mă rog, dacă îmi dai 50 de sarmale, le mănânc pe toate. Ha, ha, ha! Antrenorul personal sunt chiar eu, îmi cunosc cel mai bine corpul și sunt acreditată în domeniu", mai dezvăluite antrenoarea. 

+34 FOTO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
bulletproof
bulletproof  •  25 August 2019, 13:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  18 August 2019, 19:42

personal prefer ochii caprui dar nu asa coneaza

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close