GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Adelina Pestriţu a ieșit în costum de baie, la -5 grade, din hotelul din Poiană: „Mi-a văzut cineva paltonul?”

Articol de - Publicat luni, 30 decembrie 2019 14:40

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare vedete din România. Conturile sale de pe rețelele de socializare se află în topul celor mai urmărite din țară. Vedeta își petrecere finalul an în Poiana Brașov și-a decis să le încingă imaginația bărbaților!

Vedeta de 32 de ani a ieșit din luxosul stabiliment în care locuiește în județul Brașov și-a pozat provocator în costum de baie! Și nu i-a fost deloc frig, chiar dacă afară erau -5 grade Celsius! "Mi-a vazut cineva paltonul?", a scris Adelina pe contul de Intragram. În mai puțin de o zi, aceasta a strâns pe 71.000 de likeuri, vedeta preferând să blocheze comentariile pentru această postare.

Cu o carieră artistică începută ca dansatoare într-un club faimos din Ibiza, Adelina a devenit celebră la noi în urma relației cu Liviu Vârciu. După divorț a pozat pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy.

"Fac sport de 3 ori pe săptămână. Nu-mi place să fac cardio și nici să alerg pe bandă, însă îmi place să fac exerciții la aparate pentru tonifierea musculaturii. Preferatele mele sunt fandările și abdomenele. Pe lângă orele petrecute la sala de fitness, obișnuiesc să merg și la XBody și să fac tratamente corporale prin criogenare și criosaună. Fiecare în parte mă ajută să mă mențin în formă! Rezist, am antrenament. Am și un antrenor personal care mă sună mereu și îmi organizează programul. Este destul de sever, nu-mi lasă ocazia să spun «nu»", spune Adelina pentru revista Unica.

+25 FOTO

Antreprenor în online, cu o comunitate de aproape 3 milioane de urmăritori pe social media, vedeta recunoaște că e foarte atentă la ce mănâncă. 

"Am ținut diete, însă nu m-am simtit deloc bine! Am ajuns chiar să țin și celebra dietă Dukan. Nu-mi place să-mi ghidez viața după reguli! Mănânc foarte multe legume, gulii în special, beau fresh-uri și ador produsele raw-vegan, mai ales dulciurile! Dimineața prefer cereale cu lapte, la prânz, vită în sos de lămâie și seara o salată, gulie sau căpșune! Îmi place să gătesc, în special paste cu somon și smântână", mai recunoaște vedeta.

+25 FOTO

"Nu exagerez cu dulciurile, iar atunci când am poftă, prefer să optez pentru cele raw-vegane. În plus, eu nu mănânc paste făinoase. Pot să spun că am un meniu bogat, dar calculat!"
Adelina Pestrițu, vedetă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  31 Decembrie 2019, 07:44

Asta e operata toată, la la 50 de ani o sa își caute silicoanele prin casa

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  31 Decembrie 2019, 07:28

Andrei Crăiţoiu, sa nu uiti sa salivezi! Si mai vreti sa fiti gazetari sportivi cand voi stati toata ziua cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

angel_of_death_
angel_of_death_  •  30 Decembrie 2019, 18:46

Cum bah randoame ai trecut de la carnati la femei :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează