GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PICTORIAL

GALERIE FOTO Anamaria Prodan, din nou dezgolită pe coperta unei reviste : „Asumată, curajoasă și liberă”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 13:22

Impresarul Anamaria Prodan, 46 de ani, este vedeta unui nou pictorial incendiar și a apărut într-o ipostază sexy pe coperta unei reviste. 

Anamaria continuă să fie lipsită de inhibiții și a pozat provocator pentru revista Luxury.  Pe site-ul revistei, Anamaria este caracterizată ca „asumată, curajoasă și liberă, cu un destin parcă desprins din filme”. 

GALERIE FOTO Anamaria Prodan, din nou dezgolită pe coperta unei reviste : „Asumată, curajoasă și liberă”

Pictorialul realizat de Anamaria vine la 12 ani după apariția pe coperta revistei Playboy, în 2017. Recent, impresara spunea că la 50 de ani va poza din nou pentru Playboy, dar nu a mai așteptat până atunci. 

„La noi conceptul Playboy este golănie, dar în străinătate este o mândrie. Ca să ajungi în străinătate în Playboy trebuie să fii top, top, top! 

Conceptul Playboy este o chestie, din punctul meu de vedere, incredibilă. Uitați-vă cine pozează afară? Numai vedete! Dar trăim în România și poate că puțin s-a exagerat pentru că aici au pozat foarte multe nonvalori sau fetițe din astea de oraș. În străinătate nu există așa ceva!” - Anamaria Prodan, în 2018 

Anamaria Prodan s-a abonat la apariții provocatoare, în ultima vreme postând mai multe imagini sexy pe Instagram.

+45 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1741593732640538
Happy Happynes  •  12 Septembrie 2019, 16:55

***! *** "***" ***?!*** "***" *** ! O *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  12 Septembrie 2019, 16:17

Asomata ! Seamana cu Vicoveanca .

sevilla_1986
sevilla_1986  •  12 Septembrie 2019, 15:24

Invidiosilor!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează