DIVERSE  ·  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO INCENDIARĂ // Secretele Ginei Pistol, una dintre cele mai sexy blonde din showbiz: „Le-am scos din dieta mea”

Articol de — Duminica, 17 Noiembrie

A fost desemnată "Cea mai sexy blondă din showbiz", dar între timp vedeta a demonstrat că are mult mai multe calități. Înainte să ajungă la apogeul carierei, Gina a pozat nud într-o revistă dedicată barbaților, iar acum este prezentatoarea emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, ambele de pe Antena 1.

Gina arată senzațional și asta pentru că merge extrem de des la sala de sport. "În primul rând eu am grijă de sufletul meu, apoi de felul în care arăt. Și la mine chiar contează. Merg la sală de trei ori pe săptămână, dar în ultima vreme nu am mai fost chiar regulat. Mi-am ieșit un pic din programul meu. 

Am multe filmări și de cele mai multe ori uit să mănânc. Și o fac noaptea, după ora 23:00. Așa m-am dat peste cap. Trebuie să avem grijă de noi și o putem face foarte bine prin sport. Antrenoarea mea m-a învățat să fiu un pic mai disciplinată, și în sport, și în alimentație. Am grijă ce mănânc și mănând sănătos", spune Gina pentru VIVA!.

Gina Pistol nu ține propriu-zis o dietă, ci, mai degrabă, duce un mod de viață sănătos. "Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele. Chiar dacă eu iubesc lactatele, nu le-am mai inclus în dieta mea. 

În ceea ce privește carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult friptura de curcan și pui, iar acum consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude și… hidratare, un aspect foarte important", a mai declarat vedeta.

"Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu"
Gina PistolDragoș Pătraru, atac dur la adresa Gabrielei Firea: 'Ai ditamai...'

Libertatea

Comentarii (1)

cneius  •  17 Noiembrie 2019, 21:24

"Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc." - Nu sint motive de lauda !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:00 Handbal F, CM 2019

Cuba - Slovenia

Digi 1, Look Plus
08:00 Handbal F, CM 2019

Congo - China

Digi 2
11:00 Handbal F, CM 2019

Serbia - Olanda

Digi 1, Look Plus
11:00 Handbal F, CM 2019

Japonia - Rusia

Digi 2
13:30 Handbal F, CM 2019

Norvegia - Angola

Digi 1, Look Plus
13:30 Handbal F, CM 2019

Suedia - Argentina

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Cupa Italiei

Cagliari - Sampdoria

Look Sport
Program TV complet

Liga 1