GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Karmen, fiica lui Adrian Minune: „Sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre"

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 11:04

Karmen a născut de câteva luni, iar pentru a se menține în formă merge de trei-patru ori pe săptămână la sală, acolo unde uită de tot timp de două ore.

Carmen Simionescu are 21 de ani este extrem de sexy și atrage likeurile ca un magnet. Muzica este marea ei dragoste, iar primul ei single din carieră, „Domino” are aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Pe numele ei real Carmen Simionescu, artista nu lipsește din sala de sport, acolo unde se pune pe picioare de fiecare dată. Mai ales acum după ce-a născut de câteva luni. 

„Nu am probleme cu greutatea, deci nu fac sport de nevoie. Este o plăcere. Fiind artist, simt nevoia de a fi și un model pentru oamenii din jur. Un corp frumos și sănătos ajută la încrederea în sine. Deci sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre. Fiecare mușchi din corpul nostru este important. Încălzirea contează foarte mult, când vine vorba de sport. Un mușchi încălzit funcționează la un nivel mai înalt și, prin asta, evităm afecțiuni sau alte probleme cum ar fi întinderile sau, mai grav, fracturile. Încep cu gâtul și apoi fiecărei secțiuni de mușchi îi aloc câte două minute de încălzire", recunoaște artista pentru Fitness Mag. 

+11 FOTO

„Mănușile nu îmi lipsesc niciodată. Ridicând greutăți, am nevoie de protecție pentru mâini. Îmi place ca atunci când mă antrenez să am oglindă, fiindcă așa mă pot asigura că îmi execut corect seriile. Aleg ținute sport care îmi scot în evidență corpul. Dacă îți place persoana din oglindă, motivația crește. Încălțămintea este la fel de importantă, confortul fiind pe primul loc. Nu mănânc mult, mai exact, nu mănânc până mă satur. Mănânc cât am nevoie. Am redus dulciurile și fast-foodul și mă simt foarte bine. Cum ritmul meu nu îmi permite să am mese regulate, mănânc puțin de câte ori am o pauză”, a mai dezvăluit Karmen. 

„Sala este locul în care pot spune că o zi proastă se poate transforma în una bună! Energie. De asta am nevoie atunci când fac sport" 
- Karmen, artistă 

Vezi și:

FOTO Bărbatul din spatele Dianei Belbiță, sportiva care se pregătește de debutul în UFC: „El reuşeste să facă mereu acea minune”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close