GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »   PREMIERĂ

GALERIE FOTO Se întîmplă în România! » Duncan Zurr face wakeboarding tras de tren!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 16 mai 2011 16:03

Wakeboardingul este un sport nautic, unde rider-ul urcat pe o placă este tras pe apă de o ambarcaţiune, utilizînd tehnici din schi nautic, snowboarding şi surfing.

Un sport extrem periculos şi spectaculos, pe care olandezul Duncan Zuur a ţinut să-l facă şi mai spectaculos. Vicecampionul mondial, supranumit Olandezul Zburător, a reuşit o premieră mondială chiar în România. Zuur (36 de ani) a făcut wakeboarding pe Lacul Techirghiol, tras de un tren care circula între Eforie Nord şi Eforie Sud.

"Sînt foarte fericit că am avut şansa sa fiu primul sportiv din lume care să facă wakeboarding tras de un tren. A fost o experienţă unică, plină de adrenalină şi inedit. Dacă aş mai avea ocazia, aş mai face-o o dată", a spus Duncan Zuur, imediat după încheierea proiectului.

Olandezul este cunoscut pentru proiectele inedite în întreaga lume - wakeboarding în Piata San Marco din Veneţia, tras de un elicopter sau de un feribot. Duncan Zuur ne-a mai uimit şi cu doi ani în urmă, cand a sfidat traficul bucureştean, traversînd în timp record traseul dintre Piaţa Naţiunilor Unite şi Podul Unirii, direct pe rîul Dîmboviţa.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cfrclujole
cfrclujole  •  16 Mai 2011, 16:39

Ce NU se intampla in Romania?! Oricum interesant!

rorika
rorika  •  16 Mai 2011, 16:20

eram sigur ca nu e roman!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează