GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO „Woooow! Not censored"! Superba Alexandra Stan a apărut goală pe rețelele de socializare și a explicat secretele unui corp de invidiat

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 12:47

Alexandra Stan își înnebunește fanii pe Instagram cu pozele senzuale, dar secretul stă în multe ore de mers la sala de fitness, acolo unde trage tare de fiecare dată

Alexandra este una dintre cele mai neconformiste cântărețe din industria muzicală din România. Artista de 30 de ani s-a născut la Constanța, iar începând cu anii 2000 a avut o ascensiune colosală. Hitul "Mr. Saxobeat" a avut cel mai mare succes și a ajuns în topurile muzicale din Marea Britanie, Germania, Elveția, Australia, Statele Unite, Japonia, Finlanda și chiar Noua Zeelandă. Piesa "Lemonade" a ajuns și ea la aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.  
 

Artista și-a continuat concertele în întreaga lumea, iar milioane de fani îi urmăresc activitatea. Alexandra postează poze la limită să fie interzise minorilor, dar orele din sala de sport au făcut să arate splendid. 

"Am diferite activități prin care am grijă de corpul meu. Fac plimbări pe jos, cu bicicleta. Nu există o zi fără să fac mișcare. Merg cam de 3 ori pe săptămână la sală și mă lupt cu aparatele. A devenit o obișnuință să îmi iau în bagaje și outfit-ul sport, cu toate că eu merg să susțin un concert, dar de cele mai multe ori, hotelurile în care stau au și sală de sport și profit de asta să mă mențin în formă. Mi-a plăcut sportul din copilărie. De la simplul alergat prin fața blocului, până la lecții de balet. Am făcut 4 ani de balet în copilărie. Am fost mereu foarte activă!", recunoaște Alexandra. 

+20 FOTO

Artista a lucrat ani buni cu un antrenor personal și de fiecare dată a fost atentă la alimentație. "În ultimii ani m-am dedicat mai mult sportului. Am început să mă informez mai bine, am aflat ce e necesar pentru corpul și nevoile mele, chiar a devenit un mod de viață. Eu iubesc sportul și ar fi bine ca toată lumea să o facă. Nu e ceva cool doar pentru social-media, cu poze de la sală, ci e o necesitate. Îți face bine, iar eu promovez mișcarea. Nu am ținut niciodată nicio dietă drastică, dar am avut întotdeauna grijă să mănânc la ore fixe. Am renunțat la dulciuri și recunosc că nu e chiar ușor pentru că îmi plac foarte mult!". 

+20 FOTO

"Mi-ar plăcea să înot mai des. Eu sunt copilul mării, născută vara, în Constanța, de unde și iubirea mea pentru apă, soare, plajă" 
Alexandra Stan, artistă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  26 August 2019, 17:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1461177693935533
Sorin Gane  •  25 August 2019, 22:28

DEOCAMDATA E BUNACIUNE - DEOCAMDATA

444146372671758
Nicoara Vioara Viorel  •  24 August 2019, 16:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează