GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RUSIA

Garry Kasparov a dezvăluit un banc din Rusia pe seama vaccinului lui Vladimir Putin: de ce are reușită 50%

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 12:00 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 22:18

Marele șahist Garry Kasparov, unul dintre marii oponenți ai regimului Vladimir Putin, a dezvăluit pe twitter o glumă pe seama vaccinului anti-COVID-19 din Rusia. 

„Ultima glumă rusească: Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin și pe Navalnîi”, a scris Kasparov. Fostul șahist face referire la liderul opoziției ruse, care a fost otrăvit de guvernul condus de Putin și care, recent, a fost întemnițat de regimul de la Moscova. 

Nici până în ziua de astăzi, serul rusesc nu a fost aprobat de autoritățile medicale în Vest, deși unele țări au încheiat contracte bilaterale cu Rusia pentru livrări. 

„Putin joacă poker, pentru că acolo poţi câştiga dacă trişezi. Șahul e sută la sută transparent”

Garry Kasparov, fostul campion mondial de șah și opozant al președintelui rus Vladimir Putin, a susținut în 2017, la București, o conferință explozivă împănată cu sport, politică și business.

„Rusia lui Putin este, în mod evident, cea mai mare și mai teribilă amenințare cu care lumea se confruntă azi". Așa sună unul dintre pasajele de început ale cărții "Vine iarna! De ce trebuie opriți Vladimir Putin și inamicii lumii libere" semnată de Garry Kasparov, number one all time în șahul mondial.

Putin este problema Rusiei, dar în cele din urmă, va deveni problema tuturor. Dacă vorbim de un dictator care are la dispoziţie forţa nucleară, el va provoca pe toată lumea. Își va crea duşmani, de care are nevoie. Ce se întâmplă acum este rezultatul neglijenţei. Am citit multe memorii, de la Bill și Hillary Clinton, Colin Powell, Donald Rumsfeld, Bush, Dick Cheney. În cărţi, toţi ştiau cât de rău era Putin, dar când erai la putere, ce ai făcut?
- Garry Kasparov

„Am auzit deseori spunându-se că Putin joacă șah. Nu! El joacă poker, pentru că acolo poţi câştiga dacă trişezi. Șahul e sută la sută transparent. Dictatorii urăsc transparenţa. Ei joacă la şantaj, prin intrigi. Dictatori ca Putin, care sunt la putere mult timp, nu-şi permit strategii pe termen lung, pentru că la un moment dat se gândesc la supravieţuire".

15 ani consecutivi,1985-2000, a fost Kasparov campion mondial absolut în șah

Răsfoiește și: Mădălina Ghenea, decolteu adânc la Veneția! 

+22 FOTO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
10160360198209881
Stell Plesaux  •  08 Februarie 2022, 15:39
Postat de robotzel pe 08 Septembrie 2020, 14:59

Pt că este un senil

Se pune bine cu rusii. Caci, nu se stie niciodata. Daca intra astia in Romania, nenea Tiri, isi va pierde averea. Cine stie cate contracte are cu ei.

robotzel
robotzel  •  08 Septembrie 2020, 14:59
Postat de Dan Stanciu pe 08 Septembrie 2020, 10:26

Daca Tiriac are asa mare incredere in vaccinul lui Putin, de ce nu si'l face el ?

Pt că este un senil

1153583778167214
Dan Stanciu  •  08 Septembrie 2020, 10:26

Daca Tiriac are asa mare incredere in vaccinul lui Putin, de ce nu si'l face el ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close