GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MOMENT

GALERIE FOTO Ultrasul-parlamentar George Simion se căsătorește! Cum arată viitoare soție a politicianului: „Stă departe de politică”

George Simion și aleasa inimii / Sursă foto: Facebook +6   FOTO
George Simion și aleasa inimii / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 09:20 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 09:45

George Simion (35 de ani), liderul partidului AUR, a anunțat că se căsătorește cu Ilinca, o tânără în vârstă de 24 de ani. Politicianul cu trecut de ultras în peluzele românești i-a invitat pe toți românii la nunta sa, programată pe 27 august.

Simion se află într-o relație cu Ilinca Munteanu, o femeie cu 11 ani mai tânâră decât el, care a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu. Parlamentarul a făcut pasul cel mare și a decis s-o ceară în căsătorie pe Ilinca, despre care spune că „stă departe de politică”.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi s-a amuzat teribil de toate variantele de soţii inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă şi actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris Simion pe contul său de Facebook. 

Sursă foto: facebook.com/IlincaValentinaMvi
Sursă foto: facebook.com/IlincaValentinaMvi
Sursă foto: Facebook
Sursă foto: facebook.com/IlincaValentinaMvi
Sursă foto: Facebook
+2 FOTO

George Simion i-a chemat pe toți românii la nuntă

George Simion a făcut o invitație inedită: i-a chemat pe toți românii la nunta sa, cu o singură condiție: oaspeții să vină îmbrăcați în ie tradițională românească, anunță Pro TV.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă.

Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, a anunțat George Simion. 

George Simion este liderul Partidului Alianța pentru România (AUR), surpriza alegerilor parlamentare din anul 2020. El a fost un membru important al principalelor formațiuni care sprijină echipa națională a României, „Honor et Patria" și „Uniți sub Tricolor” (UST).

VIDEO Pe ce post a jucat George Simion fotbal: „Eram pasionat, cumpăram mereu Gazeta Sporturilor și Sportul Românesc”

Citește și alte știri de actualitate:

Anunțul momentului: „L-am contactat pe Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo!” » Care sunt șansele unei fuziuni

Navratilova și Billie Jean King, revoltate după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Simt că m-am întors într-o țară totalitară”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
savafutingura
savafutingura  •  26 Iunie 2022, 19:19

vesnica pomenire

brujo
brujo  •  26 Iunie 2022, 14:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vezi ca ai scris gresit tradatorul la rusi - parlamentar (dar nu din vina lui). :)

cdba3133
cdba3133  •  26 Iunie 2022, 14:26

Clar! Cea mai cea stire sportiva. Mare foc avem noi de nunta astuia. Nu vor "ucide" cu aceasta stire. Mare minune daca nu va vi transmisa in direct pe toate programele.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează