GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 11:06 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 10:29

Giani Kiriță a făcut dezvăluiri în premieră la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. A vorbit despre legăturile sale cu clanurile interlope, despre aventura cu Andreea Tonciu, despre tatuaje și partidele de poker la care participa când era jucător al lui Dinamo.

- Giani, am văzut că ești prieten și cu nu știu ce clanuri interlope. Cu unul Calul, cu Mircea Nebunul.
- Nea Ovidiu, mergând pe străzi, prin cluburi, pe la nunți, pe la botezuri și ei simpatizează cu o echipă. Cu Dinamo, cu Steaua și mai stai cu ei, n-o să fugi. Oamenii te respectă. Toți ăștia erau dinamoviști. N-am avut niciun fel de problemă, nicio altă relație. Distracție, respect și atât.

- Am citit o declarație a unei fete... Nu știu dacă vrei să-i spun numele.
- Aaaaa... Știu ce vreți să spuneți. Nici n-am vrut să-i dau replica.

- Andreea Tonciu?
- Da, da... A zis că am fost cel mai slab la pat.

- Tu trebuia sa fii bun pe teren, nu la pat.
- Aia zic! N-am vrut să-i dau replica. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul.

- Ai doi copii tu?
- Sunt divorțat de 13 ani, am o fată de 22 de ani și un băiat de 18. Roxana și Marco. Băiatul a cochetat cu fotbalul, dar, din păcate, s-a lăsat. A fost mentalitatea lui, generația asta care nu știe să muncească și să respecte. Îmi pare rău că s-a retras, era stângaci, am investit în el, a făcut cantonamente. Am încercat toate variantele cu el, din păcate, nici relația mea cu maică-sa n-a fost una bună...

+10 FOTO

Giani Kiriță: „Îmi place BUG Mafia, să mai beau ceva”

- Chiar, câte tatuaje ai?
- Am tot corpul plin de tatuaje. A fost boala mea de când s-a născut fata mea. Am început cu numele ei și m-a prins. Eu reprezint strada, îmi place BUG Mafia, să mai beau ceva, să mă sui pe masă. Îmi place pe masă, dar acum nu mă mai urc că am apă la genunchi. Ha, ha, ha! Încă mai vreau să-mi trăiesc viața și sunt fericit la ora actuală.

- Cu jocurile de noroc, nimic?
- Jucam poker în cantonamente! Unii jucau rummy, table. Noi aveam brigada de Poker. Eu, Iftodi, Mihali, Ciobi, Preda. Jucam pe bani. Pe bani buni. Era miză, iar piticul Iftodi ne curăța pe viață. I-a zis Mister „Piticul Pervers”, că trăgea chiulul de la antrenamente și la meciuri alerga ca un titirez. La poker ne omora și ne lua toți banii.

Am avut o accidentare gravă, la gleznă, cu ruptură de cartilaj, ligamente. Am stat șase luni, singura din cariera mea. Și-atunci m-am accidentat prostește. Am călcat invers, l-am prins sub mine și mi-a trosnit.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Giani Kiriță a fost difuzată prima dată pe 7 aprilie 2021

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

Cum se ascundea Marica » Ilinca Vandici, dezvăluiri incredibile despre amantele fostului fotbalist: „M-am ferit să par o nebună"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
gicab
gicab  •  31 Decembrie 2023, 03:08

“Tu trebuia să fii cel mai bun pe teren nicidecum în pat”… eu zic ca ar trebui sa ne dam silința pentru a fi cei mai buni în orice am face

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Noiembrie 2022, 19:30

Întodeauna mi-a plăcut că promovați valorile. Oare nu intră și ăsta în partidul Prodancei?

unfake
unfake  •  28 Noiembrie 2022, 18:19

"N-am avut niciun fel de problemă, nicio altă relație. Distracție, respect și atât." Respectul intre interlopi...pfffff, ce nestemata !... Bai. nea Ovidiu...da-o incolo..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează