GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Gică Popescu prezintă trofeul Campionatului Mondial în România!

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Gică Popescu a fost desemnat ambasador al Trofeului Campionatului Mondial de Fotbal FIFA, în Romania, care va fi expus pe 8 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti, între orele 09:00 - 21:00.

„Sînt extrem de emoţionat şi totodata onorat să fiu ambasador al trofeului Cupei Mondiale FIFA în România şi mă bucur nespus că ţara noastră a fost inclusă pe lista celor 84 de ţări al Turneului mondial prezentat de Coca-Cola.

Este o onoare, pentru că vorbim despre cel mai important trofeu din sport. Indiferent că vorbim de fotbal, handbal sau oricare alt sport, mai mult de cîştigarea Cupei Mondiale nu există.

În jurul Trofeului există mereu o energie extraordinară ce uneşte oameni, naţiuni şi orgolii sub aceeaşi cupola – fotbalul ca spectacol, competiţie şi fair play. Vă invit să vă bucuraţi de acest eveniment unic!”, a spus Gică Popescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează