GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  "DOSARUL TRANSFERURILOR"

Gigi Becali a dezvăluit planurile lui Cristi Borcea: "Mi-a zis că asta vrea să facă"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 16:02

Cristi Borcea, 47 de ani, a fost eliberat condiționat azi, urmând să iasă din închisoare (Detalii aici).

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre eliberarea lui Cristi Borcea, finul său, și despre planurile acestuia.

"Era la muncă și l-au chemat de urgență pentru că nu mai aveau voie să-l țină. De acum se află în eliberare condiționată și nu are voie să facă infracțiuni, pentru că altfel va executa și pedeapsa care a rămas neterminată.

Am vorbit cu el și mi-a spus că se duce undeva, la o clinică din străinătate, unde să își revină mental. E distrus după 4 ani și jumătate de pușcărie. În 4 ani și jumătate nu poate să aibă mintea întreagă!

El vrea mai întâi să se pună bine cu sănătatea. Vrea să stea trei luni la acea clinică, pentru a vedea exact care este starea lui de sănătate. El trebuia să iasă încă din noimebrie 2016, dar l-au tot amânat. Are un an și opt luni de pușcărie în plus. De ce l-au ținut atât?!", a declarat Gigi Becali la Antena 3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
invinctus
invinctus  •  03 Iulie 2018, 00:10

Hotii Romaniei huoooo *** pamantului inapoi va e locul la puscarie la cat ati furat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  02 Iulie 2018, 18:14

Curios cum a aflat gg ca are un an și opt luni in plus iar judecătorii nu...

cristi_oase
cristi_oase  •  02 Iulie 2018, 18:09
Postat de observator_federal pe 02 Iulie 2018, 18:02

"De ce e vinovat Borcea? Vă spun eu! Presa l-a nenorocit! Faptul că are atâţia copii de care are grijă cum n-am văzut în viaţa mea. Şi toate nevestele lui trăiesc ca nişte boieroaice ... Eu ştiu bine. Ascultaţi ce vă spun. Toţi ăia din Dosarul Transferurilor s-au dus la puşcărie nevinovaţi. Borcea, MM Stoica, Victor Becali... Băi, fraţilor, ăştia au plătit şi prejudiciul şi unii tot stau la puşcărie!" - așa grăit-a Mitică Dragomir, om cu cazierul (de după 1989) curat. Ca să înțeleagă tot poporul de ce justiția română trebuie reformată, ca niciodată oameni nevinovați să mai sufere. Ah, uitasem, înalți demnitari le-au cerut iertare "condamnaților fără vină",); acum ar trebui chiar despăgubiți...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează