GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GEST

Gigi Becali, gest superb pentru Mihai Neșu: „Trebuie menționat, a contribuit la achiziționare”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 10:03 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 10:35

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, i-a dăruit lui Mihai Neșu (38) o mașină.

Gigi Becali îi este alături lui Mihai Neșu, jucător la FCSB între 2003 și 2008. Prin Mihai Neșu Foundation, fostul fotbalist lucrează la ridicarea unui centru de recuperare pentru copiii și tinerii cu dizabilități neuromotorii, lângă Oradea. 

Pentru a-l ajuta pe Neșu în munca sa, Gigi Becali i-a dăruit acestuia o mașină nouă, cu care să se deplaseze. Dezvăluirea a fost făcută de Florin Lovin, fost coleg cu Neșu la FCSB.

Gigi Becali, gest superb pentru Mihai Neșu: „I-a luat o nouă mașină”

„În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a declarat Lovit la emisiunea „DigiSport Special”.

Fundația Mihai Neșu construiește un centru de recuperare

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

Procedura e simplă. Cine vrea să ne susțină proiectul și să ajute copiii cu dizabilități care au nevoie zilnic de terapie, iar costurile ajung la niște sume foarte mari, pentru că sunt cele mai bune din lume, pot trimite un SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Firmele care au profit, sperăm că mai sunt în această perioadă, dacă e vreuna care crede în proiectul nostru și vrea să îl susțină, pot direcționa din impozitul pe profit către noi. Ar fi un lucru extraordinar. Terenul pe care l-am cumpărat pentru Centru a fost plătit aproape în totalitate din banii donați de firme.

- Mihai Neșu

Gigi Becali, gest superb pentru Mihai Neșu: „Trebuie menționat, a contribuit la achiziționare”
Florin Lovin, alături de Mihai Neșu // foto: Facebook

VIDEO. Mihai Neșu: „Fiți alături de mine și credeți în minuni!”

Citește și: 

Au început lucrările la complexul de recuperare construit de Neșu » Fostul fotbalist, prezent pe șantier

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  17 Iunie 2021, 11:40

Bravo !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează