DIVERSE  ·  CONDAMNARE

Ginerele lui Gigi Becali, condamnat penal cu câteva luni înaintea nunții cu Teodora!

Sambata, 15 Iunie

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a fost condamnat penal pentru contrafacere de mărfuri, cu câteva luni înaintea nunții cu Teodora Becali.

Nunta dintre „Prințișorul Dobroeștiului”, cum este supranumit Mihai Theodor Mincu, și Teodora Becali este programată pentru luna octombrie a acestui an. Înainte a de merge la altar, ginerele lui Gigi Becali va trebui să își rezolve problemele cu legea.

Pe 1 martie, mai multe branduri celebre l-au dat în judecată pe Theodor Mincu pentru contrafacere de mărfuri.

Acesta ar fi pus în circulație pe piață produse contrafăcute purtând însemnele unor mărci precum Chanel, Dior sau Cartier. Conform Cancan, sentința instanței este plata unei amenzi de 4.500 de lei, confiscarea tuturor bunurilor contestate și plata cheltuielilor de judecată.

Decizia completă

„Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă și stabilește suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei, inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinței de reținere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. și tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc..

Totodată, instanța dispune distrugerea bunurilor susmenționate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei în faza urmăririi penale și 500 lei în faza de judecată), se arată în decizia magistraților, conform Cancan.

Vezi și: 

Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca să mute o nuntă! » Finanțatorul FCSB se implică activ și în afara fotbalului

EXCLUSIV Transfer cu „spioni” la FCSB! Edi Iordănescu s-a răzbunat pe CFR Cluj prin intermediul lui Gigi BecaliDezvăluirea uluitoare făcută de Pepe despre scandalul dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan! Impresara va avea un șoc

Libertatea

Comentarii (42)

 •  16 Iunie 2019, 11:14

Puscarias ca si tatal miresei! Nu il deranjeaza pe gigel-oierul!

energydrik  •  15 Iunie 2019, 23:25

Ce lege blanda. Amenda 4500 Lei reprezinta contravaloarea a 10 perechi de ochelari contrafacuti, probabil el a vandut mii de facaturi daca a primit sesizare de la companiile reprezentante in Romania.

Radu Mihai  •  15 Iunie 2019, 21:02

gabriel 28-ghedeon,invatati limba romana!!

Vezi toate comentariile (42)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1