GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  POVESTIRE

EXCLUSIV Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! 7 frați pentru 7 surori. Bătaie, bătaie!"

Ioan Becali, la „Prietenii lui Ovidiu”
Ioan Becali, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 13:59 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 14:03

Ioan Becali, cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat în „Dosarul Transferurilor” pentru diverse ilegalități făcute în fotbal, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu” în urmă cu doi ani. 

Giovanni Becali a dezvăluit cum a făcut pușcărie pentru o noapte în America de Sud, la Bogota.

Giovanni Becali, poveste șocantă despre cum a fost arestat la Bogota

- Giovanni, zi-mi despre periaoda de detenție. 
- Ovidiu, pușcăria n-a fost o tragedie. Pușcăriile la noi sunt bune, duceți-vă în America de Sud! Eu am stat o noapte acolo!

- Cum așa? Nu știu povestea! 
- Am făcut pușcărie o noapte la Bogota, în Columbia. Eram pe aeroport în întârziere, ne întorceam la Frankfurt. Mie mi-a lăsat soția trusa ei de machiaj. Eu nu știam cum se desface. La control, au desfăcut-o ei, m-au văzut mai nervos și-au băgat diverse chestii în toate cremele să le verifice. Soția cu fata trecuseră deja. Au închis trusa, am plecat. Când mă duc în sală, toată lumea era deja îmbarcată! Eu m-am dus după avion să mă sui. Prea târziu. Fata și nevasta mă așteptau într-o cameră.

- Și ce-ai făcut?
- Soția mea, columbiană, e fată de pilot, căzut cu 195 de pasageri la Madrid... Când spuneai de fata lui Tulio Hernandez știau toți cine e. În fine, am sunat-o pe soacră-mea, am anunțat-o că am pierdut avionul. Când ies din camera aia, îl văd p-ăla care mi-a controlat cremele. Și îi spun: „Hijo de puta!”. Și-a început o bătaie... Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!

- Nu cred!
- Ovidiu! Ei cu picioarele, eu cu ce puteam. Nevastă-mea țipa cu aia mică. M-au luat și m-au băgat o noapte la pușcărie. Dimineață a venit cumnatul meu, fratele soției. M-a chemat comandantul: „De ce n-ai zis, mă, că ești ginerele lui Tulio Hernandez?”. „Păi, am mai avut timp să zic ceva...?”. O noapte am stat în arest, la Bogota.

Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! 7 frați pentru 7 surori. Bătaie, bătaie!
Stela Becali, foto: Libertatea

- În arest...
- Da, da. Dacă eram neatent și dormeam, rămâneam fără ceas, fără absolut tot. Erau câte 2-3 în pat, dormeau și pe lat! Și asta era înainte de a intra la pușcărie, probabil acolo era mult mai rău.

  • Ioan Becali (68 de ani) a fost primul agent de jucători din fotbalul românesc, intrând pe piață după 1989, împreună cu fratele său, Victor Becali. În 2006 a fost președinte și acționar al clubului Dinamo.
  • În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii mai 2018, după ce a ispășit aproape 3 de închisoare.
  • A fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare, în dosarul în care este acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Din pedeapsă i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare.

Mai multe dezvăluiri ale lui Ioan Becali:

EXCLUSIV Giovanni Becali, dezvăluiri desprinse din mafie: „I-am pus cuțitul la gât călăuzei”

Dezvăluiri-șoc făcute de Giovanni Becali: „Mircea Lucescu are curaj să jure pe nepoții lui? Eu jur pe toată sănătatea copiilor mei!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (56)
Jean202
Jean202  •  22 Februarie 2024, 16:09

Citesc toti cocletii din Damaroaia si Salajan ... " moaa, ce smecher a fost asta bai nene ... uite frati-miu ... ca asta as vrea si eu sa ajung cand oi fi mare"

VardyParty
VardyParty  •  22 Februarie 2024, 15:25

Giovanni a plătit re-lansarea acestui articol, numai ca sa scrie GSP ca domnul are 68 ani. Un articol din 1990, reluat, v-ar aduce un bonus serios.

emil1986
emil1986  •  22 Februarie 2024, 13:32
Postat de cristian.constanta pe 31 Decembrie 2023, 19:27

Pana la urma care sunt derbedeii? Excrocii sau ziaristii care ii promoveaza?

Si unii si altii.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează