GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POVESTIRE

EXCLUSIV / Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!"

Ioan Becali, la „Prietenii lui Ovidiu”
Ioan Becali, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 15:46 / Actualizat duminica, 16 august 2020 09:04

Ioan Becali, cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat în „Dosarul Transferurilor” pentru diverse ilegalități făcute în fotbal, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu” (miercuri, ora 20:00, pe GSP.RO).

Becali a dezvăluit cum a făcut pușcărie pentru o noapte în America de Sud, la Bogota.

- Giovanni, zi-mi despre periaoda de detenție. 
- Ovidiu, pușcăria n-a fost o tragedie. Pușcăriile la noi sunt bune, duceți-vă în America de Sud! Eu am stat o noapte acolo!

- Cum așa? Nu știu povestea! 
- Am făcut pușcărie o noapte la Bogota, în Columbia. Eram pe aeroport în întârziere, ne întorceam la Frankfurt. Mie mi-a lăsat soția trusa ei de machiaj. Eu nu știam cum se desface. La control, au desfăcut-o ei, m-au văzut mai nervos și-au băgat diverse chestii în toate cremele să le verifice. Soția cu fata trecuseră deja. Au închis trusa, am plecat. Când mă duc în sală, toată lumea era deja îmbarcată! Eu m-am dus după avion să mă sui. Prea târziu. Fata și nevasta mă așteptau într-o cameră.

- Și ce-ai făcut?
- Soția mea, columbiană, e fată de pilot, căzut cu 195 de pasageri la Madrid... Când spuneai de fata lui Tulio Hernandez știau toți cine e. În fine, am sunat-o pe soacră-mea, am anunțat-o că am pierdut avionul. Când ies din camera aia, îl văd p-ăla care mi-a controlat cremele. Și îi spun: „Hijo de puta!”. Și-a început o bătaie... Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!

EXCLUSIV Giovanni Becali, dezvăluiri desprinse din mafie: „I-am pus cuțitul la gât călăuzei”

- Nu cred!
- Ovidiu! Ei cu picioarele, eu cu ce puteam. Nevastă-mea țipa cu aia mică. M-au luat și m-au băgat o noapte la pușcărie. Dimineață a venit cumnatul meu, fratele soției. M-a chemat comandantul: „De ce n-ai zis, mă, că ești ginerele lui Tulio Hernandez?”. „Păi, am mai avut timp să zic ceva...?”. O noapte am stat în arest, la Bogota.

EXCLUSIV / Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!
Stela Becali, foto: Libertatea

- În arest...
- Da, da. Dacă eram neatent și dormeam, rămâneam fără ceas, fără absolut tot. Erau câte 2-3 în pat, dormeau și pe lat! Și asta era înainte de a intra la pușcărie, probabil acolo era mult mai rău.

  • Ioan Becali (68 de ani) a fost primul agent de jucători din fotbalul românesc, intrând pe piață după 1989, împreună cu fratele său, Victor Becali. În 2006 a fost președinte și acționar al clubului Dinamo.
  • În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii mai 2018, după ce a ispășit aproape 3 de închisoare.
  • A fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare, în dosarul în care este acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Din pedeapsă i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare.

Mai multe dezvăluiri ale lui Ioan Becali:

Dezvăluiri-șoc făcute de Giovanni Becali: „Mircea Lucescu are curaj să jure pe nepoții lui? Eu jur pe toată sănătatea copiilor mei!"

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, anunțul momentului despre vaccinarea obligatorie în România: 'Cursă contra cronometru'


Comentarii (31)
10206819824403202
Contact Je  •  21 Martie 2021, 18:16

Nea Ovidiu.. Ai crezut ce a spus puscaarie... Omul asta minte.. cum respira

dobrin
dobrin  •  02 Martie 2021, 23:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mishu_74
mishu_74  •  02 Martie 2021, 22:05

mie mi-ar fi o jena penibila sa promovez asemenea persoane intr-un ziar de sport. ok, au fost si mai sunt negustori de fotbalisti, dar trecutul lor este atat de sordid si de penal, incat nu merita invitati intr-o emisiune sportiva. dar, stiu, romanache se hraneste cu circ. hai nea Ovidiu, da-o pe aia cu ''asta cere lumea''.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează