GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVERSE

Giovanni Becali spune adio fotbalului: "Mă retrag" » Pe cine vede în locul său

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 14:28

Cel mai cunoscut agent de jucători din România a anunţat că se retrage din impresariat.

Giovanni Becali speră ca în locul lui să vină chiar fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu: "Pe Chivu, cel puţin încă doi ani, îl vedem în tricoul echipei Inter Milano. Mai departe, probabil îl vedem într-un tricou al echipei Becali Sport, ca eu mă retrag", a spus Becali la Dolcesport.

Agentul se judecă în "Dosarul Transferurilor" unde a fost condamnat la 8 ani de închisoare. Becali, alături de alţi 7 oameni din fotbal au fost achitaţi la Tribunal, dar condamnaţi în noiembrie de Curtea de Apel,iar Înalta Curte va da verdictul final  după recursurile depuse atît de inculpaţi, cît şi de procurori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
mariuspm
mariuspm  •  01 Aprilie 2013, 08:14

Doamne ajuta sa scapam de tine escroc ordinar!

prisecarul
prisecarul  •  01 Aprilie 2013, 07:41

dupa ce l-au nenorocit pe gica popescu la firma lor de mafioti, vor sa-l termine si pe chivu! sa se duca acolo unde merita pentru tot ce au facut!

stelist86
stelist86  •  01 Aprilie 2013, 07:19

pai mafiotul asta era de mult retras,din cauza potlogariilor lui i-a fost retrasa licenta cu multi ani in urma

Vezi toate comentariile (48)
Comentează