GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Victor Becali dă cărțile pe față! Cum a mituit judecătoarea: „I-am dat bani la început și mi-a cerut iar! Nu eu am căutat-o”

Victor Becali şi Cristi Borcea
Victor Becali şi Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 12:30

Victor Becali, 57 de ani, găsit vinovat şi în Dosarul „Mită pentru judecătoare”, a vorbit despre cazul în care el, alături de Cristi Borcea şi Giovanni Becali, au mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, condamnată la rândul ei ulterior la o pedeapsă cu executare. 

Azi dimineaţă, la GSP LIVE, Victor Becali a scos la iveală detalii neştiute despre acel caz. 

„Nu eu am căutat-o pe judecătoare, dar spun un singur lucru. Am fost achitaţi de această judecătoare, apoi condamnaţi de un alt complet.
Soţul doamnei judecător a luat 250.000 de euro şpagă şi a luat 4 ani cu suspendare.

Ne-am dus la Curtea de Apel, iar soţul acelei judeăctoare, o doamnă respectabilă, ne-a condamnat. I-am dat bani la început şi apoi mi-a mai cerut bani în 2012 când şi-a dat seama că nu avea pentru ce să ne condamne”, a spus Victor Becali, la GSP Live. 

Vezi şi: GSP LIVE // VIDEO Victor Becali a spus TOT! Ce condiţii a avut în celula împărţită cu Cristi Borcea: „Aveam laptop, aveam de toate...” + sfatul primit de la Giovanni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
duffyduck
duffyduck  •  16 Ianuarie 2019, 15:15

Mi se face greață uitând-mă și 30 de secunde la acest individ! Rușinos, ziarul cu cel mai mare număr de cititori din țară, le face loc pe prima pagină celor care le toarnă vin în cap prin restaurante și care declară că "îi fac de la brâu în jos". Cu câtă nonșalanță declară individul ăsta că a mituit judecători, și cum se mândrește el că "hoțul neprins trebuie să fie negustor cinstit".

daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  16 Ianuarie 2019, 14:56

Continua sirul invitatiilor infractori! Foarte frumos , nu? Ca jurnalist ati atins apogeul ! Oare sunt mandrii profesorii della Spiru Haret?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează