GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO S-a deteriorat relația lui Victor Becali cu Cristi Chivu? „Normal ar fi să mă salute”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 11:46

Victor Becali (58 de ani) a fost invitat luni la GSP Live, emisiune în care a vorbit și despre relațiile pe care le are cu diverse personaje din fotbalul românesc. 

Acesta a recunoscut că nu s-a întâlnit deloc cu Cristi Chivu (39 de ani) după ce a fost eliberat, semn că relația dintre cei doi nu mai e la fel de puternică precum în trecut.  

„Dacă ne-am vedea, ne-am saluta. Nu ne-am întâlnit de când am fost eliberat. El e în Italia, eu sunt în România. Eu o să-l salut dacă mă întâlnesc cu el, normal ar fi să mă salute el, fiindcă e mai mic. Nu avem nimic de împărțit, n-avem niciun fel de probleme. Considerați că ar trebui să-l sun eu? ”, a spus Victor Becali, la GSP Live 

Victor Becali este cel care, în trecut, l-a ajutat pe Chivu să se transfere în Italia. În plus, acesta e nașul de cununie al fostului fotbalist, Becali botezându-i și copiii. 

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Victor Becali, dezvăluiri despre relația impresari - jucători: „Unul plângea prin birouri. Apoi, te vând și te trădează!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează