GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Helsinki din „La Casa de Papel”, interviu excepțional în limba română: „Mergeam la meciurile disputate de Steaua pe Ghencea”

Darko Peric îl interpretează pe Helsinki în serialul de mare succes „La Casa de Papel”
Darko Peric îl interpretează pe Helsinki în serialul de mare succes „La Casa de Papel”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 13:34

Darko Peric, cel care-l interpretează pe Helsinki în serialul de mare succes „La Casa de Papel”, a trăit 9 ani în România și cunoaște foarte bine limba română.

„Helsinki” este și un pasionat al sportului, îndeosebi un fan al baschetului, însă povestește că a fost să vadă echipa Steaua pe Ghencea în anii '90, când locuia în Capitală.

„Mergeam s-o văd pe Steaua”

Eu am stat în București din 1995 până în 1998, în Ghencea. Mergeam s-o văd pe Steaua. De acolo am plecat la Timișoara, unde mi-am cunoscut prietenii. Vin din Balcani, îmi plac foarte mult Carpații. Știu foarte multe despre România.

Am fost și la un meci al lui PSG, contra Steaua Roșiei Belgrad, anul trecut în Paris. Eu nu prea am treabă cu fotbalul. Sunt mai mult cu baschetul”, a declarat Darko Peric pentru Virgin Radio.

Ok. În primul rând trage un pic aer în piept, pentru că suntem convinși că o să fii surprins de limba vorbită în acest...

Posted by Virgin Radio Romania on Thursday, April 2, 2020

  • „La Casa de Papel”, sezonul 4, a debutat astăzi pe platforma de streaming Netflix

Citește mai multe știri de actualitate:

Mattia Montini ridică o problemă în vremea pandemiei: „Nimeni nu vrea război în vremurilea astea” + „Politicienii de ce nu-și taie salariile?!”

Cornel Dinu e nemulțumit de pensia sa: „Asta-i țara care fură de la locuitorii ei!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
hhannibal
hhannibal  •  03 Aprilie 2020, 18:45

Acum si oricand, forza Steaua!:)

128231255162950
Cezar Vilcu  •  03 Aprilie 2020, 14:51

Stelist adevarat, nu Fcfcsb-ist. Deci.... musai!

csa.steaua.bucuresti
csa.steaua.bucuresti  •  03 Aprilie 2020, 14:43

Fiind deja la al 4lea sezon nu prea mă trăgea inima sa incep vizionarea acestui serial chiar dacă pandemia mi-a acordat mai mult timp liber in ultimile 2-3 săptămâni, însă acum e musai! :-)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close