GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

ifotbal.ro / 31 august 2007 / 21:22

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2007 00:00

Berbatov s-a refacut si joaca la Amsterdam
Bulgarii s-au speriat degeaba. Capitanul si golgeterul lor, Dimitar Berbatov, nu s-a mai operat la adductori, varianta care l-ar fi scos din circuit 6 saptamini. N-a lipsit decit 14 zile. Iar atacantul a jucat week-endul trecut la Tottenham si a fost convocat pentru turnirul cu Olanda de Dimitar Penev. Selectionerul i-a rechemat pe Peev si Kusev (colegi la Perm), apelind si la debutantul Nikolov (Litex). Accidentat grav la genunchi, Bojinov nu e in lot.
Nu e Robben in lotul pentru meciul cu Bulgaria
Din lotul largit de 29 de jucatori, Van Basten a pastrat 25 pentru "dubla" cu Bulgaria (8 septembrie, Amsterdam) si cu Albania (12 septembrie, Tirana). Si nu mai e Robben.
Van Basten va fi demis daca nu se califica
Marco van Basten a confirmat ieri ca, daca Olanda nu se va califica la Euro, va fi destituit. "Exista o clauza potrivit careia contractul meu va fi reziliat automat in cazul in care ratam turneul final", a declarat selectionerul.
Arsene Wenger isi va prelungi in curind contractul
Managerul lui Arsenal a dezvaluit: "Vreau sa ramin aici si ma concentrez asupra rezultatelor echipei si asupra jucatorilor. Vreau sa fac tot ce pot mai bun pentru acest club".
Mutu vrea titlul de golgeter in Serie A
Atacantul Fiorentinei a declarat in cotidianul La Repubblica: "Sper sa fiu golgeterul campionatului in acest sezon. Va fi o lupta dura cu ceilalti atacanti, dar eu am inceput bine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează