GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ilie Dumitrescu a refuzat transferul care îl putea îmbogăți: „Nu poți sta de vorbă cu o femeie. Cine îți dă înapoi anii ăștia?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:15

Ilie Dumitrescu, fostul atacant al celor de la Steaua, dar și echipa națională a fost invitat la "Pritenii lui Ovidiu", de pe GSP.RO. 

În prezent analist sportiv, "Mister" e decis să nu mai antreneze niciodată, refuzând oferte tentante chiar și din Arabia Saudită.

Acesta și-a început cariera de antrenor în 2001 la Oțelul, iar ultima dată a antrenat acum 10 ani, pe Steaua.

"Când am venit din Grecia, am investit într-un proiect imobiliar foarte mare. Și-atunci am luat o pauză din antrenorat. Am ieșit din circuit. Pe urmă am mai avut oferte din Cipru și din ţările astea în care eu nu mă duc niciodată", spune Ilie.

"Din Arabia Saudită?", a replicat Ovidiu Ioanițoaia. "Indiferent de câștigul financiar, nu pot să-mi iau o bucată din viaţă. 6-8 luni ca să ce? Ca să merg la mall în fiecare zi? Nu pot să-mi tai o perioadă din viaţă. Nu poţi să bei un pahar de vin, nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic. Cine-mi dă mie înapoi șase, opt luni sau doi, trei ani? Nu mă interesează!", a răspuns Dumitrescu.

"Aaa, dacă vine o ofertă din Liga 2 sau Liga 3 din Anglia, mă duc cu ochii închiși. Dar am ieșit din circuit, n-am oferte, nici contacte cu impresarii!" 
Ilie Dumitrescu

Urmărește aici toate edițiile emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
VardyParty
VardyParty  •  26 Martie 2023, 06:41
Postat de nicolaedobrin pe 20 Martie 2020, 22:22

Bravo Ilie. Ca sa stai in nia alora tre sa fii nesatul de bani ca Olaroiu sau Lucestii.

Sau Penaldo, Nea Gicule.

Moshu
Moshu  •  25 Martie 2023, 17:19
Postat de Adrian Popescu pe 20 Martie 2020, 17:55

”Nu pot să-mi tai o perioadă din viaţă. Nu poţi să bei un pahar de vin, nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic”. Cândva, cineva tot va povesti ce a fost în stare Ulie Dumitrescu să facă pentru femei și o să o explodeze mintea cititorilor GSP. Ilie Dumitrescu a avut femei pe care Coman sau Manea le visează noaptea...

Asa si ? Asta intelegi prin "viatza"?Sa bei un vin si sa....o *** care maine nu te mai cunoaste ? Un...nici nu stiu cum sa-i zic ! Dar probabil ca sunt doar pretexte care sa mascheze lipsa de pricepere in ale antrenoratului ! Ca jucator a avut doar talent si...s-a terminat ! Penibil "misterul" asta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

859779594095355
Nick Rasu  •  29 August 2020, 18:40

Ilie tot *** prost ai ramas....ai voie sa bei (foarte usor cu pasaportul Romanesc la tine)...si te-ai intrebat vreodata daca vrea vreo femeie sa vorbeasca cu tine...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează