GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACȚIE

Ilie Dumitrescu și vestea care l-a pus pe gânduri: „Dacă fac vreo prostie, trebuie să-mi vând casa”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 08:20 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 08:45

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Generației de Aur, a vorbit despre posibilitatea ca Simona Halep să meargă să joace la US Open, în contextul situației dificile pe care Statele Unite o traversează cu pandemia de COVID-19.

„Mister” s-a ferit să ofere vreun pronostic, însă a dezvăluit detalii despre situația din Canada. Un apropiat de-ai lui Dumitrescu i-a relatat acestuia sancțiunile stricte pe care „Țara Arțarului” le-a luat împotriva celor care încalcă izolarea. 

„Am primit un mesaj azi din Canada, de la un prieten de-ai mei, care a fost în Europa. Au avut și ei probleme, dar acum o duc foarte bine. Dacă în România este izolare la domiciliu timp de 14 zile, acolo amenda este de 750.000 de dolari canadieni sau 6 luni de închisoare, dacă părăsești domiciliul

Dacă fac vreo prostie, trebuie să vând casa. Legile sunt foarte clare acolo, toată lumea respectă”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Ilie Dumitrescu și-a transformat berăria într-un salon luxos de evenimente: "Am trecut de la ritualul cu față de masă la cristal și marmură!"

Citește și alte știri de actualitate: 

Nicolae Stanciu e în carantină, după apariția unui caz de Covid-19 la Slavia Praga » Anunțul președintelui clubului e alarmant

Încă un caz de coronavirus în preliminariile Ligii Campionilor » Meciul nu se va mai juca

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
catalynn
catalynn  •  12 August 2020, 16:12
Postat de robotzel pe 12 August 2020, 10:27

canada insa este mult mai civilizata si mai democratica decat romania iar la ei se poate. la noi nu se poate pentru ca noi romanii suntem liberi si cei mai democrati din lumea asta. mars!

Bun, dar pana la urma care e legătura cu America!? Acum doar un fcsbist *** își imaginează ca nu știu ca numele țării e USA/SUA și încearcă sa găsească el nod in papura când este clar la ce mă refeream sau ca vorbesc pe lângă subiect. Era vorba de participarea Simonei la USO care are loc in America, la NY, NU in Canada! Prin urmare ce amenzi plătesc canadienii e irelevant. Da, și in statul NY sunt luate măsuri anticovid, amenzi, carantinare, puncte de control etc. alea erau relevante, nu ce se întâmpla la Vancouver de exemplu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibianul5
sibianul5  •  12 August 2020, 16:03

Ilie are dreptate in ceea ce afirma. Costel bastea și băiatul cu doar Dinamul comunist. Amenda este la provincial între 1000 și 6000 dolari canadieni. Însă la nivel federal, este exact cum a spus Ilie. Dacă știți franceza, citiți : La personne qui enfreint ou refuse de se conformer à ces directives commet une infraction à la Loi sur la mise en quarantaine. Ainsi, elle s’expose à une amende pouvant aller jusqu’à 750 000,00 $ et à une peine d’emprisonnement maximale de six (6) mois. Sa auzim numai de bine!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  12 August 2020, 14:40

Costel are dreptate,dar așa e când joci telefonul fără fir.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează