GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO Imagini inedite cu Gino Iorgulescu aruncând cu bani la lăutari: „Fără număr pentru Mario, vedeta fotbalului care va fi în viitor!”

Gino Iorgulescu alături de soția sa Gabi, la o nuntă în anul 2000.
Gino Iorgulescu alături de soția sa Gabi, la o nuntă în anul 2000.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 11:41

În această dimineață, în cadrul emisiunii GSP Live, au fost prezentate o serie de imagini inedite, din anul 2000, cu Gino Iorgulescu (64 de ani) – actualul șef al LPF - aruncând cu bani la lăutari pentru fiul său, Mario. 

Imaginile sunt filmate în anul 2000, la o nuntă unde Gino era naș împreună cu soția sa, Gabi Iorgulescu, pe când acesta era președinte la FC Național. In imagini apare si politicianul Mădălin Voicu. Peste doar 3 luni, Voicu urma să devină deputat PSD de Giurgiu, orașul natal al lui Iorgulescu. Un alt personaj al cărui nume este rostit într-o dedicație, de manelistul Adrian Minune, este cunoscutul interlop Nuțu Cămătaru. 

Fără număr pentru Mario, de la nașul mare. Pentru vedeta fotbalului care va fi în viitor”, se aude la un moment dat din microfonul lui Minune, apoi soția lui Iorgulescu scoate bani din interiorul sacoului actualului șef de la LPF și aruncă înspre lăutar.

VIDEO Imagini inedite cu Gino Iorgulescu aruncând cu bani la lăutari:

Citește mai multe știri de la GSP Live:

Plan secret al lui Răzvan Burleanu?! Șeful FRF, acuzat la GSP LIVE: „De foarte mult timp tot încerca”

Florin Prunea, decizie radicală anunțată în această dimineață: „Nu aveam ce să caut la Dinamo” + De ce nu i-a răspuns lui Negoiță la telefon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
christiano0
christiano0  •  02 Iunie 2020, 21:41

Ce boșii !!

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  02 Iunie 2020, 19:56

Îl așteptăm pe Mario să fie invitatul lui Ovidiu ...

erteb65ryrtyhnru6
erteb65ryrtyhnru6  •  02 Iunie 2020, 18:26

Da, PUSCARIE, cand face PUSCARIE acest Mario care a UCIS un om !?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează