GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SALĂ DE SPORT

Încă o Sală Polivalentă ultramodernă în România. Unde va fi construită şi cât va costa

Noua sală de sport de la Brașov +9   FOTO
Noua sală de sport de la Brașov

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 12:28 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 12:46

Guvernul României a aprobat, în ședința de joi, 24 septembrie, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui complex multifuncțional - sală polivalentă în municipiul Brașov.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către Ministerul Lucărilor Publice, obiectivul, în valoare de peste 404,55 milioane de lei, va avea o suprafaţă desfăşurată de 36.826,50 mp, pe un regim de înălţime S+P+M+1E. Complexul va beneficia, pe lângă cele două săli (de sport şi de antrenament/ încălzire), de: anexe sportive şi sociale (vestiare, săli de recuperare, grupuri sanitare, sală de forţă, cabinete medicale); spaţii administrative şi spaţiile tehnice aferente; parcare subterană cu o capacitate de 74 de locuri şi parcare supraterană cu o capacitate de 10 locuri; spaţii pentru conferinţe şi sală de pregătire pentru presă; restaurant şi spaţii destinate publicului; zonă de promenadă, care va beneficia şi de o scenă în aer liber şi gradene.

Realizarea acestei investiții se porpune a fi eșalonată pe 36 de luni, cu ajutorul Programului național de construcții de interes public sau social - Subprogramul “Săli de sport”, coordonat de Compania Națională de Investiții (CNI). Finanțarea lucrărilor se va realiza de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, din bugetul local al municipiului Brașov și din alte surse legal constituite.

+5 FOTO

Citește mai multe știri din sport:

EXCLUSIV Probleme mari la CFR Cluj: se cere falimentul clubului! „Am solicitat asta în instanţă”

FCSB. Mihai Stoica, în lacrimi la TV după meciul cu Slovan: „Am 55 de ani și am trecut prin atâtea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  25 Septembrie 2020, 17:11

Suntem campionii la machete si desene. Ele apar in spaecial in perioada Alegerilor.

nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  25 Septembrie 2020, 14:37

Si cate locuri pentru public va avea, bai mediocrilor !?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează