GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVORȚURILE GENERAȚIEI DE AUR

Încă un divorț în Generația de Aur » 8 din cei 14 "tricolori" care au jucat împotriva Columbiei la CM '94 s-au separat de soții!

Gheorghe Craioveanu
Gheorghe Craioveanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 11:36

Gică Craioveanu a divorțat de Gemma, cu care era împreună de aproape 20 de ani.

În România, în fiecare zi se produc 80 de divorţuri, conform unui raport al Institutului Naţional de Statistică. Nici fotbaliştii nu fac excepţie de la regulă, iar în ultimii 20-30 de ani, mari jucători români au fost în prim-plan cu rupturi ale căsniciilor despre care presa a scris pe larg la momentul respectiv.

Ultimul dintre ei, Gică Craioveanu, care a divorțat de Gemma acum câteva luni, dar anunțul a fost făcut public acum câteva zile.

CRAIOVEANU Nu e la primul divorț!

A fost un cuplu controversat în lumea fotbalului: Gică Craioveanu - Oana, fiica fostului fotbalist al Universităţii Craiova, Petre Deselnicu. Relația lor a început în 1991, după ce Oana a fost logodnica lui Gică Popescu! Acesta a fost și motivul pentru care Craioveanu și Popescu nu și-au vorbit timp de 7 ani. În 2002, soții Craioveanu au divorțat, iar fotbalistul s-a îndrăgostit de Gemma, o spanioloaică din Villarreal, care i-a devenit soție, dar și mama celui de-al doilea băiat, Alexandru, și a unei fete, Adriana. Gemma e cu 9 ani mai tânără, dar acum povestea de dragoste s-a terminat.

Da, am divorțat! Dar țin să precizez că am o relație extraordinară cu Gemma datorită faptului că avem și doi copii împreună. Mergem împreună în vacanțe, nu e problemă. Există respect între noi, doar am stat 20 de ani împreună. E o viață de om! Pur și simplu ne-am despărțit pentru că nu a mai fost să fie. Dar am rămas în relații foarte bune. Spre exemplu, am fost la Cazanele Dunării cu ea în august”, a declarat Gheorghe Craioveanu pentru Cancan.

Gazeta face azi o recenzie a celor mai de impact astfel de cazuri, petrecute după 1989. Iar printre cei care formează un prim "11" inedit din această perspectivă se află multe nume mari din fotbalul românesc al ultimelor 3 decenii.

 ALTE DIVORȚURI ALE GENERAȚIEI DE AUR

FLORIN RĂDUCIOIU

Florin Raducioiu

Răducioiu a divorţat chiar la final de 2018. Era împreună cu Astrid (foto) din toamna lui 1993, iar în 1994, după Mondial, s-a însurat cu frumoasa olandeză. Au împreună doi băieți, Andrea și Alessandro. Până la Astrid, cea mai cunoscută relaţie a lui Răducioiu a fost cea cu Janine Ştefan, fostă parteneră de viaţă a lui Adrian Sârbu. "Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine, un fotomodel celebru al acelor ani. Am greşit şi nu l-am ascultat atunci nici pe Ioan Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunţ la Janine, dar n-am făcut-o decât foarte târziu. Despărţirea s-a petrecut într-un fel foarte dur!", mărturisea Răducioiu.

DAN PETRESCU

Dan Petrescu

Neînțelegerile dintre Dan și Dana Petrescu (foto) au fost intens mediatizate. În 2001, fosta soţie a antrenorului a recunoscut că a avut o relație extraconjugală cu Radu Niculescu, fotbalist cu care Petrescu era coleg de cameră, iar în 2003 soții Petrescu au hotărât să se despartă, după 10 ani de căsnicie! Dana nu s-a mulțumit niciodată cu statutul de nevastă, lucru pe care l-a declarat de câte ori a avut ocazia. Divorțul a fost unul cu scandal, cei doi pierzându-şi luni bune prin tribunale. După despărțire, Dana s-a ales cu două apartamente, o casă în București, un teren în Pipera, dar şi două maşini. Petrescu s-a recăsătorit cu Adriana, un fost fotomodel.

GHEORGHE HAGI

Gheorghe Hagi

S-a despărțit de Leni Celnicu (foto) în 1991. Procesul intentat de Leni a durat doi ani și a fost unul dintre cele mai mediatizate. Fosta soție l-a atacat extrem de dur la acea vreme pe "Rege". În boxa martorilor au fost rostite cuvintele: "Hagi este un zero ca om!". Unul dintre motivele invocate de Leni a fost că părinții lui Hagi nu au plăcut-o. Leni a terminat, ca și Hagi, ASE-ul și a devenit economist. A lucrat la Bancorex până s-a desființat, apoi s-a angajat la BCR. Fosta soție s-a ales cu suma de 300.000 de dolari de pe urma divorțului și și-a refăcut viața destul de târziu, prin 2004. Hagi nu a stat prea mult singur și s-a căsătorit cu actuala nevastă, Marilena, în 1995. Împreună au doi copii: Kira şi Ianis.

Citește aici CONTINUAREA:

Toate detaliile despre alte divorțuri celebre din fotbalul românesc: Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu sau Tibor Selymes

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  13 Ianuarie 2019, 18:30
Postat de kordell pe 13 Ianuarie 2019, 18:14

Si ce treaba are asta cu generatia de *** ?

Exact, a fost victima generației de aur, mai precis a lui Popescu. Cu Craioveanu poate era mai bine. Nu în 94, dar poate în 96. Și în 98.

kordell
kordell  •  13 Ianuarie 2019, 18:14

Si ce treaba are asta cu generatia de *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Ianuarie 2019, 17:57
Postat de Corneliu Brincoveanu pe 13 Ianuarie 2019, 14:28

Bai nea Caisa, Craioveanu a fost casatorit cu o SPANIOLA , nu cu o SPANIOLOAICA !!!Spanioloaica esti tu !

nea Caisa, mai uita-te in DEX sa vezi ca e acceptat si cuvantul spanioloaica!spaniola e prea generic, ca doar nu e masina spaniola!spaniola are mai mult sensul a ceva din Spania, nu a unei femei spaniole! dupa mintea ta nu e nici italianca, ci italiana! tot asa, tarana,tigana,americana,moldoveana!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează