GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMPETIŢIE

Încep meciurile în Cupa Coca-Cola » 458 de echipe înscrise la start din 397 de licee!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 13:20

458 de echipe de fete şi băieţi din 397 de licee s-au înscris în cea mai mare competiţie naţională la nivel de liceu – Cupa Coca-Cola 2013. Tragerea la sorţi a calendarului meciurilor a avut loc astăzi în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Cea mai mare competiţie naţională de fotbal în sală la nivel de liceu, reuneşte anual mii de participanţi şi suporteri ai acestora, uniţi de pasiunea pentru fotbal. Cele mai bune două echipe de fete şi de băieţi din totalul liceelor înscrise sunt desemnate campioane naţionale la fotbalul în sală. Anul acesta, campioanele vor avea parte de o experienţă inedită - un cantonament similar antrenamentelor “tricolorilor”  la baza sportivă de pregătire din Mogoşoaia.  În plus, jucătorii şi antrenorii echipelor câştigătoare vor primi o tabletă pentru a împărtăşi cu cei dragi momentele cantonamentului. Vicecampioanele Cupei la fete şi băieţi, precum şi antrenorii acestora vor primi câte un telefon de ultimă generaţie.

Peste 5.000 de elevi din 397 de licee din ţară – aproximativ 30% din numărul total de licee din România - s-au înscris anul acesta în Cupa Coca-Cola,  cea mai mare rată de participare fiind în Bucureşti, unde 70% dintre liceeni au manifestat interes faţă de competiţie.

“Ne bucurăm că tinerii liceeni sunt receptivi la această iniţiativă, cu atât mai mult cu cât numărul înscrierilor în Cupa Coca-Cola a crescut faţă de anul trecut. Este foarte important să îşi dorească să se implice activ în cât mai multe competiţii atât la şcoală, cât şi în timpul liber. Acest lucru ne motivează să îi susţinem în continuare: să facă mişcare în mod constant şi să îşi urmeze pasiunea pentru fotbal.  Aşteptăm cu interes startul competiţiei şi felicităm toate liceele din ţară care au dat curs invitaţiei noastre de a promova împreună un stil de viaţă activ”, declară Nicoleta Eftimiu.

Ediţia trecută a competiţiei a reunit la start peste 4.500 de participanţi - aproximativ 30 % din numărul total de elevi din România. Campioanele Cupei Coca-Cola 2012 – liceul Benjamin Franklin din Bucureşti şi liceul Banyai Janos din Harghita - au urmărit direct din tribună sferturile de finală Euro 2012.

Mai multe detalii despre mecanismul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează