GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT & BEAUTY

Interzis minorilor! Galerie foto incendiară cu DJ-ul topless pasionat de sport

FOTO: Instagram +7   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 15 iulie 2018 09:54

Dana Neacșu, adică DJ Harra, e cunoscută în întreaga lume că mixează fără sutien, o idee care a făcut-o celebră după ce a importat-o de la ruși.

Absolventă de Drept, Dana n-a vrut să fie avocat și a decis că meseria de DJ i se potrivește de minune. A început la un club din Craiova, apoi în București și ușor-ușor a cunoscut celebritatea.

Ca să iasă în evidență și să adune cât mai mulți oameni în club, DJ Harra a apelat la o mișcare de marketing: a renunțat la sutien și a început să mixeze topless. 
"Nu mi-a venit mie ideea asta, doar am importat-o de la ruși. Ei aveau de ani buni DJ care mixau topless! Nu eram sigură că România va îmbrățișa ideea asta, dar iată că a prins și s-a dovedit că a fost foarte bună".

Artista de 35 de ani recunoaște că e o fire activă și face sport de la 6 ani. "Am încercat tot felul de sporturi, karate, balet, gimnastică, handbal, până și fotbal! De 7 ani m-am îndrăgostit de snowboard. Sportul pentru mine e o necesitate, la fel ca și gogoșile. Ha, ha, ha! Merg la sală cam de trei ori pe săptămână, dar recunosc că mai și chiulesc când sunt plecată în turnee. Nu am ținut în viața mea un regim, pentru că atâta vreme cât faci sport în mod regulat șansele să ai problemele de greutate sunt mici. În schimb, nu mă pot abține de la prăjituri, mai ales cele făcute în casă", recunoaște DJ-ul.

A făcut show pe Arena Națională

În urmă cu doi ani, DJ Harra a fost invitată pe Arena Națională să mixeze înaintea finalei Cupei Ligii dintre FCSB și Chiajna. "Așa de mult mi-a plăcut că aș mixa zi de zi doar pe stadioane! A fost senzațional! Când am intrat pe gazon, am avut fluturi în stomac de emoții.

Am mixat pe scene mai mari sau mai mici, dar pe stadion e cu totul altceva, altă emoție, mult mai intensă. Sunt singurul DJ care a mixat pe Arena Națională și din acel moment orice scenă e prea mică. A fost cea mai tare atmosferă, mai ales că 20.000 de ochi erau ațintiți pe mine!", spune Dana.

DJ-ul povestește că la 12 ani a mers pentru prima dată pe stadion: "Pe Extensivul din Craiova. M-a dus tata, fără să știe mama. I-a zis că mă scoate în parc la plimbare și chiar prin parc am trecut în drum spre stadion". 

Pentru că acum ceva ani era dezamăgită de sălile de sport de la noi, Dana și-a făcut propria ei sală, acasă: "Încă o mai am și am și îmbunătățit-o. Am zile când îmi e lene să merg la sală și fac totul acasă. Mulți vor crede că e costisitor să faci asta, dar nu e deloc. Vă încurajez să vă cumpărați aparate, greutăți. În plus, am și un antrenor personal care mă ajută mai ales în zona lombară, acolo unde am ceva probleme". 

"Apreciez orice sportiv, fie el campion sau nu. Pentru că și cei care nu ajung campioni muncesc extrem de mult, mulți dintre ei, dar din diferite motive nu au șansa de a avansa" DJ Harra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează