DIVERSE  ·  INVESTIȚIE

Investiție majoră facută de Ion Țiriac: milioane de euro băgate la Timișoara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 17:06 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 17:46

Ion Țiriac a pornit o nouă investiție, de data aceasta la Timișoara, pe locul fostului abator din capitala Banatului. Inițial, Țiriac a vrut să facă un mall, dar acum vrea să diversifice lucrurile și să transforme o parte din investiție într-un cartier rezidențial. 

„Proprietarul actual al Abatorului este grupul spaniol Goldale Real Estate, componentă a grupului de firme a omului de afaceri Ion Ţiriac. Goldale Real Estate a demarat realizarea unui nou PUZ, cu câteva modificări faţă de cel vechi. Este vorba de realizarea unui proiect imobiliar mixt – locuire colectivă, comerţ, servicii, hotel şi birouri – care va cuprinde mai multe clădiri, blocuri rezidenţiale, parcări subtarene pe două niveluri, dar şi restaurarea clădirii monument istoric şi crearea de spatii verzi”, notează ziuadevest.ro

+5 FOTO

A băgat buldozerele într-o clădire simbol din București

Ion Țiriac a achiziţionat, la puţin timp după Revoluţie, cei 25.770 metri pătraţi pe care funcţiona Societatea Română de Ascensoare. În ultimele luni au fost puse la pământ toate halele din zona Giulești. De două săptămâni a început și dărâmarea turnului IFMA, o clădire istorică pentru București. Toate detaliile despre investiția lui Țiriac și foto aici. Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu
Libertatea
Comentarii (6)
adiktedz  •  13 August 2020, 22:45

Omul asta la cati bani are ar putea revitaliza singur tot sportul romanesc, de la tenis la gimnastica la fotbal la absolut tot. pacat , mare pacat.

remarque  •  13 August 2020, 13:15

Omul asta nu stie sa lase nimic in urma lui. Un parc, o filarmonica, un muzeu, ceva de interes si de folos cetatenesc. Face bani si atat. Lasa ca ajunge printisorul sa-i mosteneasca averea si sa vedeti ce stralucire va aduce numelui deja solar Tiriac.

cornelconasu  •  12 August 2020, 23:28

Nu se mai satură de bani și țapul ăsta bătrân ! Crede că va trăi 150 de ani !?

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Bologna
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Valladolid
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1