GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ÎNCHISOARE

Ioan Becali, Borcea şi Liviu Ciobotariu, CONDAMNAȚI într-un dosar nou!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 14:36

Fostul impresar, fostul patron dinamovist și fostul jucător al lui Dinamo făceau parte dintr-un dosar mai mare al transferurilor din Belgia, la începutul acestui mileniu.

  • Ioan Becali, Cristi Borcea şi Liviu Ciobotariu au fost condamnaţi astăzi la câte 6 luni de închisoare cu suspendare în Belgia, într-un dosar ce privește transferul lui Ciobotariu la Standard;
  • Cei 3 au fost condamnați de un tribunal din Liege pentru fraudă fiscală în transferul lui Ciobotariu, la Standard, în 2000, de la Dinamo;
  • Giovanni, Borcea și Ciobotariu au primit amenzi de câte 11.000 de euro şi le-au fost confiscaţi câte 24.000 de euro, informează 7sur7.be, preluat de news.ro.

Potrivit procurorilor, un mecanism de facturare a permis fraudarea fiscului belgian şi sustragerea de la plata impozitelor pe transferuri în cazul mai multor fotbalişti, prin vărsarea unor importante sume de bani, care reprezentatau idemnizaţiile lor, în conturile unor societăţi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
delus
delus  •  11 Noiembrie 2016, 10:53

Mai cacao vorbesti de puscariasi cand penalul nrt.1 *** este la bulau,auzi fraiere BULAU .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  10 Noiembrie 2016, 22:08
Postat de gannicus2014 pe 10 Noiembrie 2016, 14:52

liviu ciobotariu a fost principal la dinamo in editia 2011-2012 ... doar dinamo bucuresti produce puscariabili pe banda rulanta si-i promoveaza ca si antrenori

Tu esti culmea nesimtirii, tocmai voi ma club unde roiesc toti puscariasii pamantului vorbesc despre parnaisti ?? e clar, ati luat-o razna, pai voi aveti in conducere un patron puscarias ( becali), un manager sportiv ( mm stoica), un antrenor ( suspectat si condamnat in germania pentru pariuri trucate) si bineinteles si jucatori sau fosti jucatori cu caziere sau judecati de tribunal cum ar fi chipciu, tamas,etc !!! Tupeistii draq !!!

aran
aran  •  10 Noiembrie 2016, 20:22

Tovarasa Ana Pauker, rusine, nu ati studiat cu vrednicie documentele de partid, ati numit-o pe tovarasa Carmen ”biata”, sa stiti ca a fost promovata fara examen in 1946 in prima liga, nu ca n-a castigat liga a 2 dar nici macar n-a jucat acolo, si nici in liga 3 n-a jucat, a venit direct de la onoare Bucuresti și a cotizat corespunzator la pontifii FRF.Iar Unirea Tricolor(ultima campioana inainte de razboi) a fost bagata de *** de atunci in liga 2 la prima editie după razboi. Asta da. e chiar ”biată” , da dvs, tovarasa Pauker, sunteti beata...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează