GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACȚIE

Ioana Cosma, prima reacție publică după ce a fost concediată: „Ne gândim, analizăm și acționăm”

Ioana Cosma / Sursă foto: Facebook
Ioana Cosma / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 22:48 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 22:49

Ioana Cosma, 48 de ani, a oferit o primă reacție după ce a fost anunțată că emisiunea „Ora exactă în Sport” va fi scoasă din grila celor de la Pro Arena. Cunoscuta prezentatoare nu va mai continua la respectivul post TV.

Ioana Cosma, o figură inconfundabilă în presa de sport de la noi în ultimele două decenii, a avut o reacție enigmatică în ceea ce privește viitorul său: „Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam asa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană”, a scris Ioana Cosma marți, pe contul său de Facebook.

Imediat, jurnalista a fost luată la întrebări de urmăritorii săi. Cineva i-a urat succes în viitoarea colaborare, răspunsul Ioanei Cosma fiind ferm: „Nu am discutat cu nimeni încă!”. Altcineva a contestat hotărârea luată de trust, iar prezentatoarea s-a rezumat la a spune că „e o decizie a companiei, nu e nicio dramă”.

CV Ioana Cosma

  • Are o experiență în presă de peste 25 de ani și era poate cel mai experimentat membru al actualei redacții de sport de la ProTV. Ea se află în această meserie de la jumătatea anilor '90, iar la ProTV a ajuns acum mai bine de două decenii. 
  • După ce a fost reporter, a realizat emisiuni sportive, iar în mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin, alături de Adi Dobre. Apoi în octombrie 2019 s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România - Belgia 0-1, iar în noiembrie 2019 la România - Lituania 3-0, ambele din preliminariile CE. Atunci a făcut echipă cu Mihai Mironică.
  • Ea a comentat și 3 meciuri de la EURO 2021, Ungaria - Portugalia, Ungaria - Franța, Germania - Ungaria.

VIDEO Ioana Cosma, povești din cariera de peste 25 de ani

Citește și alte știri despre Ioana Cosma și Mihai Mironică:

Editorial Cătălin Tolontan: Ținta pe Mihai Mironică și Ioana Cosma

Ioana Cosma pleacă din trustul Pro, Mihai Mironică ar putea rămâne doar comentator » „Financiar eram pe zero. Nu știm motivul”

Mihai Stoichiță a intervenit în direct în scandalul de la ProArena: „Mi se pare nedrept ce se întâmplă. Era un pilon al educației sportive”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
elgabri
elgabri  •  26 Ianuarie 2023, 12:57
Postat de skylines pe 25 Ianuarie 2023, 09:27

Pe Mironică îl apreciez pentru tăria de caracter de care a dat dovadă când a abordat subiectul bani publici-Talpan-CSA.Erau singurii in peisajul emisiunilor sportive care au scot curajul sa spună lucrurilor pe nume.

Mirinica mai bine s ar numi Petrica ;)))

dinamo100
dinamo100  •  25 Ianuarie 2023, 19:58

Realitatea e ca trustul Pro nu crefd ca face bani cu emisiunile Ioanei Cosma si ale lui Mironica., deci ceva ttebuia sa schimbe. Nu mi se pare o mare tragedie, dar sunt curios cu ce vor inlocui emisiunile respective.

supereduardo10
supereduardo10  •  25 Ianuarie 2023, 19:20

Doamne cum ne priosim cu toti habarnistii toti fripturistii. Fata lui taticu mare ziarista si o frumusete rara de iti vine sa stergi sticla de 3 ori in 5 minute s-o vezi mai bine . Cum mai gangavea ea cu vocea cristalina cum le mai spunea pe nas ideiile fantastice, regulamentele cum mai radea ea la mai toate fazele cum isi mai dadea ea cu parerea. Puff pierdere mare pt societatea romaneasca pierde o valaore inestimabila , plamg cu lacrimi de crocodil :)))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează