GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CARITATE

Gigi Becali i-a luat o altă casă Ioanei Tufaru: „E mai mare, iar vecinii sunt mai civilizați”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 17:55

Ioana Tufaru, una din persoanele ajutate de Gigi Becali, a reușit să obțină de la patronul echipei FCSB o casă și mai bună, în zona Militari din București.

Finanțatorul echipei de fotbal îi oferise Ioanei în urmă cu câțiva ani o garsonieră în Berceni, în zona Apărătorii Patriei, însă ea nu a fost prea mulțumită de condițiile din acea zonă.

„În primul rând, aveam problema transportului, pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă.”, a spus Ioana, conform libertatea.ro.

Ioana Tufaru este fiica actriței Anda Călugăreanu. Ea e căsătorită și are un copil, Luca, născut în 2015.

Citește și:

 "Luțule, adu sacoşa aia cu bani încoace!" » Gigi Becali a pus două întrebări, apoi o donat o sumă fabuloasă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează