DIVERSE  ·  CARITATE

Gigi Becali i-a luat o altă casă Ioanei Tufaru: „E mai mare, iar vecinii sunt mai civilizați”

Duminica, 23 Iunie 2019

Ioana Tufaru, una din persoanele ajutate de Gigi Becali, a reușit să obțină de la patronul echipei FCSB o casă și mai bună, în zona Militari din București.

Finanțatorul echipei de fotbal îi oferise Ioanei în urmă cu câțiva ani o garsonieră în Berceni, în zona Apărătorii Patriei, însă ea nu a fost prea mulțumită de condițiile din acea zonă.

„În primul rând, aveam problema transportului, pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă.”, a spus Ioana, conform libertatea.ro.

Ioana Tufaru este fiica actriței Anda Călugăreanu. Ea e căsătorită și are un copil, Luca, născut în 2015.

Citește și:

 "Luțule, adu sacoşa aia cu bani încoace!" » Gigi Becali a pus două întrebări, apoi o donat o sumă fabuloasă!Ultimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1