GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIȚIE

Ion Țiriac investește 100 de milioane € într-un proiect grandios! Ce urmează să construiască într-o zonă râvnită din București

Ion Țiriac. FOTO: Guliver/Getty Images
Ion Țiriac. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 19:32 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 20:28

Ion Țiriac (82 de ani), unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, încearcă o nouă lovitură: investește 100 de milioane de euro într-un complex imobiliar din Capitală.

Țiriac e gata să pună la bătaie o sumă uriașă pentru a derula un proiect imobiliar măreț într-o zonă extrem de râvnită a Capitalei.

Proiectul ar urma să fie situat în zona Expoziției, în apropiere de sediile unde se află reprezentanțele Țiriac Auto. Conform portalului profit.ro, în zonă se vor construi 27 de tronsoane de clădiri de până la 20 de etaje. Acestea vor cuprinde locuințe, birouri, un hotel, dar și un mall.

Costurile investiției întinse pe șapte hectare vor depăși 100 de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Ion Țiriac, propunere fără precedent: „Du-te în junglă dacă vrei libertate, dar nu-mi da o boală care poate să mă ducă în groapă”
VACCINARE
Ion Țiriac, propunere fără precedent: „Du-te în junglă dacă vrei libertate, dar nu-mi da o boală care poate să mă ducă în groapă”

Topul celor mai bogați români: Ion Țiriac, depășit de Daniel Dines 

Ion Țiriac, nume reprezentativ din lumea sportului românesc, se află pe podiumul celor mai înstăriți români. Țiriac este depășit în ierarhie de Daniel Dines, cofondatorul firmei de software UiPath, și de Dragoș și Adrian Pavăl, frații care dețin compania Dedeman. 

Averea fostului mare jucător de tenis, clădită în domeniile auto, imobiliar, sportiv și energetic, se situează în jurul valorii de 2 miliarde de euro, însă Daniel Dines ar avea acum o avere de 6,1 miliarde dolari!

Nu știu cum am făcut primul milion. Habar n-am. Eu am știut doar să fac banii, nu să-i număr ca Hagi Tudose. Am avut talent, dar am muncit mai mult decât Năstase sau decât alții, pentru că n-aveam talentul lor. Această muncă s-a răsfrânt și asupra celorlalte activități pe care le-am avut. Eu am fost bogat prima dată când am intrat în cârciumă și nu m-am uitat la preț. Un jucător de tenis la Wimbledon dacă pierde primul tur ia 50.000 de sterline. Salariul a trei secretare la Londra și a patru la București pe trei, patru ani! - Ion Țiriac, într-un dialog cu Ovidiu Ioanițoaia

1990e anul în care Țiriac a fondat banca botezată cu numele său, aceasta fiind prima cu capital integral privat înființată după Revoluție

VIDEO Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a spus directorul Mercedes: „Acum gâfâie și fug toți după treaba asta”

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali, gest superb pentru Mihai Neșu: „Trebuie menționat, a contribuit la achiziționare”

UPDATE Se joacă de-a căsnicia! Reghecampf: „Divorțăm!” » Anamaria Prodan: „Nu se pune problema, suntem fericiți”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (12)
st.il.
st.il.  •  19 Iunie 2021, 23:06

Mă tot întreb, la vârsta matusalemică pe care o are, mai speră cumva să vadă vreun "parter" construit ???...Cu siguranță, acest personaj bântuie în ...irealitate !...Domnul să-l ierte și, să-l aibă-n pază !...

doubleti
doubleti  •  19 Iunie 2021, 22:50
Postat de roradu pe 19 Iunie 2021, 12:50

Din câte știu eu a luat 10.000.000 euro de la stat(Udrea) ca să facă sala de sport din pădure la Băneasa cu condiția sa aibe acces toată lumea.,doar ca acolo e pe bani întrarea..... Sper sa nu greșesc. A-ți putea verifica!

Acolo are si Udrea apartament (Stejarii se cheama complexul) daca nu ma insel.

rocky5
rocky5  •  19 Iunie 2021, 20:38
Postat de albertinhoo pe 18 Iunie 2021, 20:48

Sigur nimic sportiv, cauta sa se imbogateasca...

Intenționează să bage 100 de milioane ca să scoată de 3-4 ori pe atât!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează