GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV Ion Țiriac, noi declarații bombă despre vaccinul rusesc: „Toți «ha, ha, ha», «hi, hi, hi»! Dar dacă rămânem fără «papa»?”

Ion Țiriac susține vaccinul rusesc +49   FOTO
Ion Țiriac susține vaccinul rusesc

Articol de , - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 09:05 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 22:25

Ion Țiriac (81 de ani) militează din nou pentru importul vaccinului rusesc în România. E pentru a doua oară în plină pandemie când miliardarul vorbește pe larg despre această masură, în condițiile în care vaccinul rusesc este privit cu mare suspiciune de toată comunitatea științifică. 

„Toată lumea «ha, ha, ha», «hi, hi, hi» cu vaccinul rusesc. Nu, nene! Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau. Nu mai aștept să-l am pe ăla chinez, american, tătăresc sau românesc. Ăla care a dat vaccinul și pare că e în regulă, sprijiniți-l să facă pentru întreg globul! Unde suntem? Suntem acum într-o «ciorbă» cu toții. 

(...) Venind înapoi la situația de astăzi, ce facem? După părerea mea, e corect să încerci să trăiești cu problema pe care o ai. Dacă nu ... în 6 luni, fiule, o să avem niște huliganisme și niște lupte exact cum spun ăștia că așteaptă un război civil în Statele Unite. Ferească Dumnezeu să vină, dar când nu mai ai apă, când nu mai ai papa și nu știu ce, treburile ies din contextul normal”, a afirmat Țiriac, într-un interviu acordat în septembrie Gazetei Sporturilor. 

EXCLUSIV Ion Țiriac, propunerea DECENIULUI pentru Iohannis: „Mâine dimineață dau 30 de milioane de euro!” + Planul gigantic pus la cale

EXCLUSIV Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a spus directorul Mercedes: „Acum gâfâie și fug toți după treaba asta”

Țiriac, în august: „Suntem serioși sau vorbim prăpăstii?”

În luna august, Ion Țiriac a vorbit pentru prima oară despre pandemia de COVID-19. Încă de atunci, omul de afaceri a făcut lobby pentru așa-zisul vaccin realizat în laboratoarele rusești: „Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia. Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii? ”, spunea Țiriac în august.

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Ion Țiriac:

Țiriac, scos din sărite de mărirea pensiilor: „Care e economia? Știți ce a făcut Franța?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
3687983971220278
Olimpia Radu  •  03 Noiembrie 2020, 16:17

La 81 de ani si la viata extravaganta dusa, vaccinul rusesc probabil e o noua provocare...... Sau bani Bogatii vor tot timpul adenalina, cocaina, heroina..... (remember dosarul "Cocaina pentru Vip-uri) Sa si ia si sa isi vaccineze el toata familia cu vaccind rusesc sau chinezesc.

1571520069657419
Costel Cristi Avram  •  03 Noiembrie 2020, 12:47

Un nenorocit lacom care nu se mai satura de bani deși are 81 de ani, vine și ne da noua, celor săraci, sfaturi

anti_sistem
anti_sistem  •  03 Noiembrie 2020, 11:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează