GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FINALA UEFA CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO+FOTO Kinsey Wolanski, mesaje de la jucătorii lui Liverpool după finala Champions League: „Inimioare și înregistrare audio” + Cum a fost totul pus la cale & Imagini nemaivăzute de la stadion

Kinsey Wolanski // FOTO:Instagram +15   FOTO
Kinsey Wolanski // FOTO:Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 12:44

Kinsey Wolanski, modelul de 22 de ani, care a intrat pe teren la finala UEFA Champions League, Tottenham - Liverpool 0-2, a dezvăluit că jucătorii „cormoranilor” i-au dat mesaje după partidă.

„Nu vreau să dau nume, dar mai mulți jucători de la Liverpool mi-au dat mesaje private în care flirtau cu mine. Unul mi-a trimis inimioare, iar altul un mesaj audio. Nici nu știam cine sunt până nu le-am văzut pozele. Nu le-am răspuns, pentru că am iubit. Îl iubesc pe Vitaly și nu-l părăsesc”, a declarat Kinsey pentru presa din Anglia.

kinsey wolanski 15 +16 FOTO
 

Kinsey Wolanski :„Tata a fost ușurat că purtam costum de baie”

Kinsey a vorbit și despre decizia de a intra pe teren în timpul finalei pentru a face reclamă site-ului de farse pentru adulți pe care-l deține iubitul său, Vitaly Zdorovetskiy.

„Până la 30 de ani vreau să am suficienți bani pentru a mă retrage. Când am văzut cum mi-a crescut pagina de Instagram, mi-am dat seama că nu poți cumpăra asemenea publicitate. Fanilor le-a plăcut ce am făcut. Chiar și polițiștii de la stadion mi-au cerut un autograf când am plecat.

Părinții nu știau ce vreau să fac. Dar nu au fost suprinși, pentru că știu cum e viața mea. Tata a fost ușurat că purtam costum de baie :)”, a adăugat modelul.

„Nu pot să realizez ce s-a întâmplat. Mi-am depășit frica. Faceți ce vă sperie! O să simți liberi. Faceți lucruri nebunești! O să-mi amintesc toată viața mea. Când Vitaly mi-a cerut să fac asta, nu mi-am dat seama ce înseamnă finala Champions League, Dar am acceptat imediat”
Kinsey Wolanski

Mesaje amuzante pe Instagram

În ultimele două zile, Kinsey a postat două mesaje amuzante pe contul său de Instagram, care a ajuns la 3 milioane de urmăritori.

„Azi nu sunt meciuri de fotbal, deci programul meu e liber. Voi ce faceți?”, a scris modelul. La un video în care face sport pe fitball, Kinsey a scris: „Când e mai mai mare decât de aștepți, dar tu nu renunți”.

 
 
 
View this post on Instagram

When it’s bigger than you expected..... but you’re not a quitter

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
123288105548066
Geo Geox  •  11 Iunie 2019, 09:04

a facut tone de bani pe spatele prostimii.

fortzzza
fortzzza  •  09 Iunie 2019, 16:59

Îi doare undeva pe ăștia dacă sunt youtuber/pornstar/comendiant wannabe. Au un munte de bani. Își traiesc viața. Asta e lumea de azi. Banu' primează în orice.

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  09 Iunie 2019, 15:38

O *** care se bucura de popularitate pe seama prostilor din intreaga lume. Nu e o fapta eroica ceea ce a facut ea, nici macar o forma de rebeliune. E un mod stupid de a face bani, pe seama unor stupizi, si la indemnul unui iubit care o priveste ca pe o bucata de carne care aduce profit. In esenta o *** tot acest episod.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează