GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVORȚ

UPDATE Se joacă de-a căsnicia! Reghecampf: „Divorțăm!” » Anamaria Prodan: „Nu se pune problema, suntem fericiți”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48) +10   FOTO
Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48)

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 19:00 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 19:00

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a declarat că divorțează de Anamaria Prodan (48). Ulterior, impresara a negat informația, afirmând că soțul său a glumit.

UPDATE, ora 18:55. Anamaria Prodan: „Nu divorțăm”

„Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.

Laurențiu Reghecampf: „Divorțăm, e adevărat”

Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik: „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

Contactată la rândul ei, Anamaria Prodan a avut o variantă diferită: „Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”.

Potrivit SpyNews, divorțul a fost inițiat de Laurențiu Reghecampf, care s-ar fi mutat deja din vila din Snagov în care locuia împreună cu Anamaria Prodan. Antrenorul locuiește acum într-un apartament din Capitală. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, născut în august 2008.

Anamaria Prodan, în decembrie 2020: „Nu vom renunța niciodată”

În decembrie 2020, Anamaria Prodan a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Moderatoarea Denise Rifai a întrebat-o pe Anamaria Prodan ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf. Răspunsul impresarei a a fost: 

„Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”. 

VIDEO. Anamaria Prodan: „Toată lumea știe că am vrut să-l dau afară pe Reghecampf!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Nord-macedonenii, spectacol înainte de meciul cu Ucraina: „Batem cu 3-0 și aprindem tot Bucureștiul diseară!”

Emoționant! Sergio Ramos, în lacrimi la discursul de adio: „Era inevitabil să se întâmple asta!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
gogu_pintenogu
gogu_pintenogu  •  18 Iunie 2021, 16:17

Hopa, divorteaza Mopa!

cky33
cky33  •  18 Iunie 2021, 00:56

Ii vrei la Steaua?

st.il.
st.il.  •  17 Iunie 2021, 22:45

O mizerie de telenovelă gen "victoraș slav/bianca botezatu" !...Atunci când nu te mai bagă NIMENI în seamă, inventezi ceva "picant", un divorț, un ***, o trântă-n parc, o manea, un amant, o amantă, doar-doar te mai vede cineva...Penibili și grețoși !...Sacul cu peticul !...Chiar se merită ăștia doi !...Beah....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează