GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

UPDATE // video+foto Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă +49   FOTO
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 21:15 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 14:36

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict violent. Au apărut imagini noi de la bătaia dintre cei doi, în urma căreia aceștia au ajuns la secția de poliție. 

UPDATE, ora 21:10. Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

+45 FOTO

Au apărut imagini noi cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Față de filmarea inițială, pe noile imagini se vede cum Anamaria Prodan îi arată fostului ei partener ecranul telefonului înainte ca cei doi să se lovească reciproc. Reghe a părut că vrea să plece, a fost oprit însă de Ana, iar ulterior conflictul a degenerat într-o altercație reprobabilă.

Pe final, Ana se îndreaptă către o persoană aflată în apropiere, pe care o întreabă: „Ai filmat?”.

Știrea inițială: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, bătaie șocantă în plină stradă

Vineri seară, în jurul orei 20:00, Realitatea Plus a difuzat o informație incredibilă din lumea mondenă. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică în urma unui conflict domestic care a escaladat.

Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am dat în ea” » Imaginile îl contrazic
Scandal
Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am dat în ea” » Imaginile îl contrazic

Între timp, au apărut imagini șocante de la bătaia dintre cei doi. În videoclipul publicat prima oară de fanatik.ro se poate observa cum Laurențiu Reghecampf o trage de păr și o lovește peste față pe Anamaria, care ripostează și îi dă un pumn în plină figură fostului soţ.

A urmat o secvență parcă desprinsă din meciurile de box, în care cei doi și-au și-au împărțit pumni pe rând, apoi s-au îmbrâncit.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după scandalul cu Anamaria Prodan:

Laurențiu Reghecampf a mers vineri seara la vila familiei din Snagov pentru a-l vizita pe fiul său, potrivit unei ordonanțe președințiale care spune că își poate vedea fiul în al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. 

Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus Laurențiu Reghecampf potrivit Gândul.

Anamaria îl acuză pe Reghecampf că era sub influența băuturilor alcoolice și că a intrat peste ea în casă

La audierile de la poliție conform surselor GSP, Anamaria Prodan le-a spus polițiștilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr și că: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”. Totodată, Ana susține că martor la întreaga scenă a fost șoferul ei.

Ana  a afirmat că Reghe a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei. Varianta acesteia: ea-l acuză pe Reghecampf că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, că ar fi intrat peste ea în casă și că ar fi început s-o înjure și s-o lovească pe fosta soție.

Citește și: 

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după conflictul cu Anamaria Prodan » Avea urme serioase pe faţă
Conflict
Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după conflictul cu Anamaria Prodan » Avea urme serioase pe faţă
ȘOCANT: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare!” + Comunicatul Poliției: „Au fost deschise două dosare penale”
CONFLICT
ȘOCANT: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare!” + Comunicatul Poliției: „Au fost deschise două dosare penale”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (110)
BOSTON10
BOSTON10  •  30 Septembrie 2022, 13:19
Postat de no.bine pe 24 Septembrie 2022, 17:32

bre Bostan, ai vazut filmuletul intreg ? Tocmai s-a facut public…*** a atacat primul si a dat presei ce i-a convenit…mai tineti minte cum a trucat poza cu Stanciu ? asa e toata viata ei, o minciuna…partea proasta e ca s-a ingrasat si a facut *** urite…

Bre no. Bine sau Louis de Founes, eu am văzut tot sau toate filmulețele dar am văzut cum Gigolo Reghecamp, face copii pe unde apuca și 100 la suta același lucru o sa se întâmple și cu fata din Dubai (care, din surse sigure, avea jobul de femeie bună la toate) ca alta soarta nu poate avea! Diferența dintre Prodanca și respectiva este ca de la cer la pământ. Nimeni nu o poate acuza ca a trecut prin nu știu câte paturi, sau ca a înșirat bărbații fără număr!! În nebunia și megalomania ei, Prodanca și-a construit singura tot imperiul nu pe spinarea lui Reghecamp. Ori el tot ce a făcut după ce sa lăsat de fotbal a făcut cu ajutorul impresarului Prodan, absolut tot! Ea ia găsit contracte, a negociat chiar și cu Becali, arabii s. a. m. d! Și la sfârșit trebuie sa îți spun un lucru simplu, ce bărbat ești ma tu dacă lovești pe femeia care este mama copilului tău? Asa ai face și tu cu nevastă-ta? In rest numai de bine, simte-te și tu bărbat ca el și fi mindru!!

tomaescu
tomaescu  •  26 Septembrie 2022, 12:53

Tango cu pr0sti

Contrada
Contrada  •  26 Septembrie 2022, 12:48

O adevarată doamnă !!! Asa a ajuns probabil si impresară de fotbalisti. Precum am auzit cu totii inregistrarea cu injuraturile *** pe care i le adresa Corinei. Pai...., o asa mare doamna cu un asa limbaj, scuzati-mă, dar dovedeste manifestari de ***! Asa s-o fi realizat si in carieră ? Asa a intrat in grațiile celor de la UEFA , FIFA sau de la FRF , cu "lucrări" ca cele descrise in injuraturi ?? Adică cu ***, cu ***, cu *** , etc....??? Că am văzut ca e foarte familiarizată cu toți acesti termeni ***. Cand injură ea, nu se mai gandeste ca vor fi traumatizati copii atunci cand vor asculta !? Doar despre împinsul cu Reghe zicea ca e traumatizant ptr.copil. Dar cu iubi de Alexa ce ai avut, madam Prodanco ?? Căci si pe el l-ai percutat dacă ne aducem aminte bine. Tot ca o damă *** te-ai manifestat si atunci. Vai de banii care-i ai si de mintea ce o porți ! Nici nu ma mir ca a plecat Reghe sa isi gaseasca fericirea in alta parte.. Esti o disperată care te epuizezi in fiecare zi. Declinul tau fizic a inceput , oricat de multe filmari si castinguri platite organizezi ca sa apari in tot felul de ipostaze in care sa arati ca ai trup de zeița.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează