GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

NEWS ALERT ȘOCANT: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare!” + Comunicatul Poliției: „Au fost deschise două dosare penale”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în vremea în care formau un cuplu +49   FOTO
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în vremea în care formau un cuplu

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 20:12 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 22:49

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi fost implicați, vineri, într-un conflict violent. Cei doi au ajuns la secția de Poliție din Snagov, după ce foștii soți s-ar fi luat la bătaie în cursul după-amiezii. 

UPDATE 22:44 Anamaria Prodan și propria versiune asupra evenimentelor de Snagov: îl acuză pe Reghecampf că era sub influența băuturilor alcoolice și că a intrat peste ea în casă

Anamaria Prodan a ieșit în urmă cu scurt timp de la secția de Poliție din Snagov. A oferit câteva declarații, mărturisind că fostul său soț e cel care a declanșat conflictul. 

Ana afirmă că Reghe a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei. Varianta acesteia: ea-l acuză pe Reghecampf că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, că ar fi intrat peste ea în casă și că ar fi început s-o înjure și s-o lovească pe fosta soție.

UPDATE 21:55: Comunicatul Poliției, după scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Au fost deschise două dosare penale”

La aproximativ două ore de la izbucnirea scandalului, Poliția Snagov a emis un comunicat pentru a clarifica scenele violente ce i-au avut protagoniști pe Reghecampf și Anamaria Prodan. Conform anchetatorilor, pe numele acestora au fost deschise două dosare penale. O a treia persoană, despre care se presupune că ar fi șoferul imopresarei, susține că ar fi fost victima agresiunii lui Reghe.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis vineri seara. 

UPDATE, 21:00. Anamaria Prodan, la audieri: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”

La audieri, conform surselor GSP, Anamaria Prodan le-a spus polițiștilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr și că: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”. Totodată, Ana susține că martor la întreaga scenă a fost șoferul ei.

Știrea inițială: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie

În jurul orei 20:00, Realitatea Plus a difuzat o informație incredibilă din lumea mondenă. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în plin proces de divorț, ar fi ajuns la o altercație fizică în urma unui conflict domestic care a escaladat. Antrenorul lui Neftchi Baku acuză, conform unor surse, că ar fi fost lovit de Anamaria.

Dezvăluirile lui Bănel Nicoliță, după ce s-a scris că se iubește cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă
RELAȚIE
Dezvăluirile lui Bănel Nicoliță, după ce s-a scris că se iubește cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Surse: scandalul Anamaria Prodan - Reghecampf a continuat și la secție

Antrenorul susține că a fost pălmuit de impresară, în timp ce Anamaria Prodan ar fi mărturisit același lucru în audierile de la secție, și anume că ar fi fost lovită de Reghe. Polițiștii încearcă să lămurească situația, efectuând verificări chiar la această oră.

Surse autorizate susțin că cei doi nu au încetat cearta nici în secția de Poliție de la Snagov, răfuiala dintre Reghe și Anamaria continuând chiar în fața organelor legii. Acolo și-a făcut apariția și o Ambulanță.

+45 FOTO
  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în vremea în care formau un cuplu

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus capăt unui mariaj care a durat 15 ani 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut după un mariaj care a durat 15 ani. Tehnicianul e implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani care i-a dăruit deja un copil, acesta urmând să fie botezat duminică.

Reghecampf și Anamaria Prodan s-au judecat toată vara

Cei doi s-au judecat în această vară pe marginea pensiei alimentare pe care antrenorul trebuie să o plătească după divorț. Conform decizie finale, Reghecampf va avea are de plătit o pensie alimentară de doar 2.000 de euro și nu o treime din salariul său, cum stabilise Judecătoria Buftea în prima fază. 

În prima instanță, tribunalul hotărâse ca antrenorul să contribuie cu o treime din salariul său drept pensie alimentară. Cum fostul antrenor de la CS U Craiova câștiga 40.000 de euro pe lună la noua lui echipă, Neftchi Baku, asta ar fi însemnat că Anamaria Prodan ar fi încasat 15.000 de euro. 

Totuși, decizia de la apel e definitivă și Laurențiu Reghecampf va avea de plătit doar 2.000 de euro pe lună. Decizia a stârnit furia sexy-impresarei: „E tragicomic ce se întâmplă, din toate punctele de vedere”, a spus ea la acel moment. 

Anamaria Prodan nu e la prima altercație: în 2019, l-a luat la palme pe Dan Alexa

În iulie 2019, antrenorul Dan Alexa a fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan. La câteva momente după meciul Astra Giurgiu - FC Botoșani 2-2, Anamaria a răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. 

Chiar în parcarea arenei din Giurgiu, impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Dezvăluirile lui Bănel Nicoliță, după ce s-a scris că se iubește cu fosta amantă a lui Victor Pițurcă

FOTO Strategie reușită: a pozat sexy pe Instagram și e iubita unui fotbalist de Serie A

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
fuller
fuller  •  25 Septembrie 2022, 19:07

Stirile acestea nu au nimic de a face cu sportul, asa ca nu lasti ziarul sa devina numai un ziar de can-can. Nu cred ca e cineva interesat de Anamaria si Reghe, in afara celor doi. Iar daca e vorba de ei, banuiesc ca Anamaria a regizat cu succes un asemenea scandal, filmat de soferul ei, pentru ca nu era de acord sa i promeasca numai 2000euro pe an, asa ca disputa trebuia mutata pe un alt plan. Nu inteleg cine anume de la gsp are relatii asa de apropiate cu ei ca sa ii aduca tot timpul in prim-plan

Cocos7
Cocos7  •  25 Septembrie 2022, 17:26

Reghe nu este Dan Alexa. I***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

golf_club
golf_club  •  25 Septembrie 2022, 14:51

Va rog eu din suflet, va implor, nu mai dati stiri despre marlanii astia. Mai ales asta, Ana Maria Proces. Fac o petitie online, ma duc si imi fac abonament la ziarul vostru. Donez aia 2%! Numai lasati-ne in pace cu manelistii astia doi...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează