GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FESTIVITATE

FOTO „Le-a tăiat respirația” » Georgina Rodriguez, apariție senzațională la Festivalul de Film de la Veneția

Georgina Rodriguez +12   FOTO
Georgina Rodriguez

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 19:24 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 20:41

Georgina Rodriguez (27 de ani) a fost prezentă la Festivalul de Film de la Veneția, unde a ieșit în evidență cu ținuta sa superbă.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate privirile pe covorul roșu la a 78-a ediție a Festivalului de la Veneția, unde aceasta a fost invitată de marcă.

Îmbrăcată într-o salopetă neagră pe care a ales să o poarte cu un sacou de aceeași culoare, ambele create de Ermanno Scervino, și încălțată cu o pereche de sandale nude, Georgina a atras toate privirile. Modelul și-a accesorizat ținuta cu un colier cu diamante, un inel supradimensionat și o pereche de cercei din aceeași colecție cu bijuteria de pe deget.

+8 FOTO

Georgina, sumă de bani lunară primită de la Cristiano

Momentul în care Georgina Rodriguez l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în magazinul Gucci, pentru care lucra ca asistent de vânzări, i-a schimbat definitiv viața tinerei din Argentina. Până atunci, Georgina Rodriguez era necunoscută publicului și ducea un trai modest, după cum recunoaște chiar ea într-un interviu pentru revista InStyle Spania.

+8 FOTO

Relația cu Cristiano Ronaldo a ajutat-o, însă, enorm. Cariera ei de fotomodel a luat avânt. În plus, ea primește în fiecare lună 85.000 de euro de la fotbalistul sub contract acum cu Manchester United pentru a-și putea întreține stilul de viață luxos.

Hainele și accesoriile scumpe, vacanțele în locuri exotice, mașinile de lux, precum și călătoriile cu avionul privat au devenit o obișnuință pentru Georgina. Fotomodelul are o fetiță în vârstă de 4 ani alături de Cristiano Ronaldo, dar îi crește și pe ceilalți trei copii ai starului portughez.

Cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez: „A fost dragoste la prima vedere”

Georgina Rodriguez a povestit cu ceva timp în urmă cum a decurs prima întâlnire cu Cristiano Ronaldo: „A fost dragoste la prima vedere”. „M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări”. Ce a urmat.

Citește alte știri de actualitate:

Manchester United a dezvăluit numărul pe care îl va purta Cristiano Ronaldo!

FCSB l-a prezentat pe Vali Gheorghe » Primele declarații ale mijlocașului venit de la Astra: „Nu regret nimic, am venit la momentul potrivit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  04 Septembrie 2021, 08:56

Mare muiere.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează