GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BOX

Leonard Doroftei s-a făcut ospătar! "Moșu'" lucrează cot la cot cu soția în barul familiei

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 10:47

Leonard Doroftei, 48 de ani, și-a intrat bine în rol la noul său pub din Ploiești, care se află situat la peluza 1 a stadionului ”Ilie Oană”. Fostul campion mondial de box s-a făcut chelner.

Noul local nu-i aduce, pe moment, profit lui Leonard Doroftei, așa că "Moșu" n-a stat cu mâinile în sân. A început să-i servească pe clienți la mese, întreținând, totodată, și buna dispoziție. "Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese", a declarat fostul campion mondial WBA pentru Libertatea.

Cum pub-ul este o afacere de familie, la muncă ajută și Monica, soția "Moșului", care îndeplinește totodată și funcția de administrator al locației.

"Soția mea mă ajută la pub. Monica lucrează în bar. E afacerea noastră, de familie, e normal să lucrăm cot la cot! Nu stăm să cerșim, muncim pentru noi, pentru a reuși cu afacerea noastră", spune Doroftei.

Trecelea la meseria de ospătar vine și pe fondul lipsei de personal.

"E greu să angajăm personal pentru că oamenii nu-ți stau doar ca să servească la două-trei mese pe zi. Se știe, salariile ospătarilor sunt mici, așa că, dacă n-au clienți prea mulți, nu câștigă nici bani suplimentari din eventualele bacșișuri. Sper însă ca ploieștenii mei să vină la noua locație. Îi așteptăm cu drag", a dezvăluit Leonard Doroftei.

Citește mai multe pe Libertatea.ro!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
421375784924507
Ion Ion Manole  •  24 Martie 2019, 11:40

respect pentru doroftei numai in romania exista conceptia ca patronul sa nu munceasca in vest patronii lucreaza la restaurante baruri cot la cot cu angajatii

2509921455689712
Viorica Boldor  •  29 Ianuarie 2019, 21:01

Ii doresc din suflet marelui nostru campion sa aiba acelasi succes in ceea ce intreprinde azi ca succesul pe care l-a obtinut prin multa munca si lupta dreapta in sportul cu care ne-a reprezentat cu cinste in lume.Daca as putea ajunge si eu acolo,la o masa,cred ca nici nu as fi in stare sa mananc,as fi coplesita de emotie.Are tot respectul meu,ii doresc numai bine,lui si familiei sale.

1065808933555529
Andrei Preda  •  29 Ianuarie 2019, 02:15

Uite asa dupa ce se termina cariera la sportivi se vede care au fost corecti cinstiti onesti si care *** pt ca mari campioni ajung sa o duca n saracie si altii de trei lei ajung la stat pe functii unse cu teancuri grase ...si prostii sau lichelele il persifleaza pe doroftei , un mare om intr adevar care in vest avea o soarta pe masura...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează